Varga Miklós lányából gyönyörű nő lett – Friss fotókon a 18 éves Vivien
Varga Miklós lánya, Vivien ügyesen építi a karrierjét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Miklós lányát, Vivient Az ének iskolája című műsorban ismerhettük meg 2014-ben, ekkor még csak 13 esztendős volt, azóta viszont már felnőtt nővé érett. A 18. születésnapját januárban ünnepelte ikertestvérével, Szabolccsal.

Varga Vivien sokaknak ismerős lehet a Sztárban sztár + 1 kicsi című, 2017-es showból is, amelyet Pál Dénessel sikerült is megnyernie. A fiatal szépség egyértelműen színész és énekes édesapja tehetségét örökölte, nem is csoda, hogy az ő nyomdokaiba lépett.

Még 2018 novemberében az Echo TV Jó reggelt! című műsorában elmesélte, hogy ő alakítja a Játékszínben a Hamupipőke főszerepét, de több színházi darabban is megcsillogtathatta tudását, ilyen volt a Rigócsőr királyfi vagy a Kukac Kata kalandjai. A színészet mellett a zene is nagyon érdekli, 2017-ben ki is adott egy albumot Körhinta címmel.

- Ha jön egy lehetőség, én igyekszem élni vele. Most párhuzamosan megy a színház és a suli. Majd nemsokára kicsit jobban koncentrálok a popkarrierre is, mert már egy ideje nem jött ki új dalom - magyarázta a műsorban.

Hozzátette, hogy az iskolai teendőit is jól össze tudja hangolni a munkájával, a tanárai nagyon megértők, segítenek neki, ha be kell pótolnia valamit, emellett az osztálytársai segítségére is számíthat.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire szép Varga Miklós lánya, Vivien.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük