Varga Miklós lányából gyönyörű nő lett – Friss fotókon a 18 éves Vivien
Varga Miklós lánya, Vivien ügyesen építi a karrierjét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Miklós lányát, Vivient Az ének iskolája című műsorban ismerhettük meg 2014-ben, ekkor még csak 13 esztendős volt, azóta viszont már felnőtt nővé érett. A 18. születésnapját januárban ünnepelte ikertestvérével, Szabolccsal.

Varga Vivien sokaknak ismerős lehet a Sztárban sztár + 1 kicsi című, 2017-es showból is, amelyet Pál Dénessel sikerült is megnyernie. A fiatal szépség egyértelműen színész és énekes édesapja tehetségét örökölte, nem is csoda, hogy az ő nyomdokaiba lépett.

Még 2018 novemberében az Echo TV Jó reggelt! című műsorában elmesélte, hogy ő alakítja a Játékszínben a Hamupipőke főszerepét, de több színházi darabban is megcsillogtathatta tudását, ilyen volt a Rigócsőr királyfi vagy a Kukac Kata kalandjai. A színészet mellett a zene is nagyon érdekli, 2017-ben ki is adott egy albumot Körhinta címmel.

- Ha jön egy lehetőség, én igyekszem élni vele. Most párhuzamosan megy a színház és a suli. Majd nemsokára kicsit jobban koncentrálok a popkarrierre is, mert már egy ideje nem jött ki új dalom - magyarázta a műsorban.

Hozzátette, hogy az iskolai teendőit is jól össze tudja hangolni a munkájával, a tanárai nagyon megértők, segítenek neki, ha be kell pótolnia valamit, emellett az osztálytársai segítségére is számíthat.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire szép Varga Miklós lánya, Vivien.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük