A 40 évesen elhunyt magyar színésznőt gyászolják kollégái
Képeken a sztárhírek
Nézd meg, mi történt a héten a hazai sztárvilágban!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Január utolsó hete sem múlt el gyász nélkül. A Madách Színház csütörtök délután tudatta a Facebook-oldalán, hogy hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt a teátrum mindössze 40 éves színésznője, Várady Viktória. A leghíresebb musicalekben lépett színpadra, így a Mary Poppinsban a madaras asszonyt, a Macskákban Viktóriát játszotta.

Halála megrendítette a színházi szakmát, volt osztálytársai, Oroszlán Szonja, Farkasházi Réka és Ábel Anita is a közösségi oldalán nyilvánította ki részvétét.

"Várady Viki 41éves korában elment... a Madách Színház színésznője volt, páratlan tehetség, tiszta ember... és azt hiszem a barátom! Még élni kellett volna, még játszani... Még itt maradni..." - írta Ábel Anita.

A héten Várkonyi Andrea egy kislányával közös fotóval, Nánási Pál pedig a feleségéről, Ördög Nóráról készített meztelen felvétellel lepte meg a rajongókat. A TV2 Hal a tortán című műsorában több meglepő vallomással álltak elő a sztárok, így Soma közölte: az ő házasságába beleférnek a futó kalandok.

Ha lemaradtál arról, mi történt a héten a hazai sztárvilágban, nézd végig képes összefoglalónkat!

Képeken a Família Kft. híres testvérpárja

Kíváncsi vagy, mennyit változtak 25 év alatt a Szép család gyerekei? Nézd végig a képeket!

Ezt is szeretjük