"Most egymás nőire fogunk rámenni?" Az RTL sorozatsztárjai jól összekaptak

A Válótársak két sztárja egy nőn kap össze.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mit szólnál, ha kiderülni, hogy az egyik barátod a volt pároddal kezdett el randizni? Az RTL Klub Válótársak című sorozatában a Stohl András által megformált karakter kerül kényes helyzetbe, amikor a haverja az egyik szexi exét próbálja behálózni.

Bálint a ma esti rész egyik epizódjában arra érkezik haza, hogy Joci - Lengyel Tamás - éppen öltönyt próbál az esti randijához. Amikor megtudja, kivel találkozik a barátja, kiakad.

- Te Leonórával fogsz randizni? Azért hoztalak vele össze, mert ügyvéd kellett, te meg így akarod meghálálni? Ő az egyik exem… Most mi van, a volt nőinkre fogunk rámenni? - teszi fel a kérdést dühösen Bálint.

- Ha nem randizhatnék a volt nőiddel, akkor el kellene hagynom az országot - vágja rá lazán Joci.

 

Fotó: RTL Klub/Válótársak

Stohl András középső lánya igazi bombázó lett - Fotókon a 19 éves Rebeka

Nézd meg képes összeállításunkban Stohl András két nagylányát, milyen bombázók lettek!

Stohl András középső lánya igazi bombázó lett - Fotókon a 19 éves Rebeka

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük