Vajna Timi villantós estélyiben! Az esti díjkiosztó legdögösebb sztárja volt
Fotók
Vajna Tímea combig felsliccelt estélyiben jelent meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasárnap este a Nemzeti Színházban a második Magyar Filmhét keretein belül első alkalommal osztották ki a Magyar Filmdíjakat. A magyar Oscarnak is nevezett rendezvényen összesen 18 kategóriában jelöltek 5-5 filmet vagy alkotót - a legtöbb jelölést a Liza, a rókatündér kapta, majd a Félvilág, valamint az Anyám és más futóbolondok következett.

A 197 tagból álló bizottság többek között a legjobb nagyjátékfilm (Liza, a rókatündér), legjobb tv-játékfilm (Félvilág), legjobb kisjátékfilm (Betonzaj), legjobb dokumentumfilm (Drifter), legjobb rendező (Ujj Mészáros Károly), legjobb női főszereplő (Balsai Mónika/Liza, a rókatündér), legjobb férfi főszereplő (ifj. Vidnyánszky Attila/Veszettek), legjobb női mellékszereplő (Csákányi Eszter/Utóélet), és a legjobb férfi mellékszereplőnek (Kulka János/Félvilág) járó díjakat osztotta ki. A teljes listát ide kattintva tudod megnézni.

Az esten számos ismert művész és hazai híresség a tiszteletét tette. A díjátadón megjelent többek között Törőcsik Mari, Kovács Patrícia, Gryllus Dorka, Balsai Móni, Dobó Kata, illetve Osvárt Andrea és Vajna Tímea is. Képes összeállításunkban megnézheted, ki miben érkezett a gálára.

Csak egy kis csipke takarta Vajna Timi melleit

Képes összeállításunkban megnézheted Vajna Timinek az Oscar-gálán, illetve az azt megelőző partin viselt ruháit.

Ezt is szeretjük