Ki hitte volna róla! A csinos magyar rádiós őszintén mesélt múltjáról
Vágó Piros ma hazánk egyik legismertebb rádiósa, de nem volt ez mindig így.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hamarosan Buday Péter műsorában láthatják viszont a nézők Vágó Pirost, ahol a neves chef társaságában készít finomabbnál finomabb fogásokat.

A forgatás alkalmával ellátogattak Szentendrére is, arra a helyre, amihez a Class Fm csinos rádiósának fontos múltbéli emlékei kötődnek.

A pult mögött kezte

Legelső munkatapasztalatait ugyanis a helyi marcipánbolt eladójaként szerezte.

- Diploma után munkára kezdtem vadászni, így kerültem az akkori Szabó Károly üzemeltette marcipánüzem belvárosi mintaboltjába, mint eladó. Éppen tél volt, így turisták hiányában nem volt túl sok látogató, de szívesen töltöttem ott mindennapjaimat, hiszen imádtam a bonbonokat, amelyekből mindennap választhattam egyet - mesélte a műsorvezető.

Itt kiderült, a marcipánrózsák készítéséhez is van tehetsége, amit valószínűleg keramikus édesapjától örökölt.

Nem sokáig maradt azonban a pult mögött, hamarosan több területen is kipróbálhatta magát: a Cukrászda- és Marcipánmúzeum megnyitásakor nyelvtudásának köszönhetően idegenvezetőnek kérték fel, ám ez már csak néhány alkalmat jelentett, mivel ezzel párhuzamosan elkezdett rádiózni is.

Zöldfülű kezdő volt

Bár még soha nem ült mikrofon mögött, az éppen induló szentendrei Pilis rádiónál a meghallgatáson mégis őt választották.

Mint mondja, akkoriban még nagyon sokat hibázott, de vállalja ezt az időszakot is, hisz ezek segítették a fejlődésben.

- Feledhetetlen időszak volt ez, sok tapasztalatot szereztem és itt ejtettem a legtöbb hibát is, amelyekből azonban rengeteget tanultam - mondta.

Két évig dolgozott a szentendrei rádiónál, majd a budapesti 92.9 Star Rádióhoz került Garami Gábor mellé. Hallhattuk a hangját a Sláger Rádiónál, később pedig a Danubius Rádióban. Jelenleg a Class FM csapatát erősíti.

Fotó: Redlemon

Ezt is szeretjük