Kisgyerek mellett is lehet romantikázni? A Class FM csinos rádiósa így csinálja
Vágó Piros a Tabu TV riporterének mesélte el, hogyan szakítanak időt egymásra a férjével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Aki édesanya, dolgozó nő és feleség is egyben, az jól tudja, milyen nehéz megtalálni az egyensúlyt az egyes szerepek között.

Vágó Piros kisfia, Zalán kétéves

Hiszen az ember lánya szeretné mindegyik feladatkört a lehető legjobban ellátni, ugyanakkor adódnak pillanatok, amikor az egyik vagy a másik a háttérbe szorul.

És ez természetesen nemcsak a hétköznapi nőkre jellemző, hanem azokra a sztárhölgyekre is, akik hasonló cipőben járnak - egy-két kisgyerkőc mellett igyekeznek helytállni a képernyőn, a stúdióban vagy a színházban.

Nehéz a helytállás

Persze már kérdés, ki mennyire őszintén osztja meg gondjait és kétségeit a nagyközönséggel, és ki az, aki igyekszik elhitetni mindenkivel, hogy egyfajta szupernőként könnyedén és mosolyogva képes megoldani a mindennapi problémákat.

Akárhogy is, Vágó Piros, aki a kétéves Zalán édesanyja, nem csinál titkot abból, hogy bizony akadnak rázós helyzetek az életében.

A Class FM népszerű műsorvezetőnője - 2011-ben Glamour-díjra is jelölték - a Tabu TV riporterének árulta el, olykor ő is kijön a sodrából, bármennyire is igyekszik türelmes lenni izgága kisfiával.

Nem minden nap indul egyszerűen

- Van olyan, amikor reggel rohannánk, és Zalán hisztizik, hogy nem ezt a ruhát, nem ezt a sapkát, nem ezt a sálat akarja felvenni. Persze az ember egy idő után azt mondja, hogy most már elég! Ilyenkor aztán előfordul, hogy szegénykét úgy hurcolom a karjánál fogva, mert mondjuk még a traktort meg a kisautót mindenképpen meg akarja nézegetni - mesélte a rádiós.

Ugyanakkor Piros arról is beszámolt, nagyon odafigyel arra, hogy az anyai feladatok mellett a munkahelyén a maximumot tudja nyújtani, illetve a férjével, Attilával kettesben is sikerüljön némi időt eltölteniük.

Szerencséjükre van, akinél nyugodt szívvel otthagyhatják a kis lurkót egy éjszakára, így hetente egyszer végre egymásra tudnak figyelni párjával.

- Van egy nagyon szerencsés hátterem. A férjem édesanyjára rendszeresen rá tudjuk bízni a gyermekünket: péntekenként nekünk például mindig szabad esténk van, és azt gondolom, ez óriási ajándék! Ezzel bőven lehet élni, sáfárkodni, és bőven lehet romantikázni is - mesélte mosolyogva a Tabu TV-nek.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük