22 évig az ország kedvenc műsorvezetője volt - Ki nem találod, most mivel foglalkozik
Vágó Piros volt az ország egyik legnépszerűbb rádiós műsorvezetője.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte alig akad olyan ember, aki ne ismerné fel Vágó Piros kellemes hangját. Eleinte bemondónőként akart érvényesülni, ezért feltűnt a Riporter kerestetik című műsorban, melynek még a döntőjébe is bejutott, később mégis a rádiózást választotta. A '90-es évek közepén kezdte pályafutását, 1999 és 2009 között a Danubius Rádiónál, 2009 és 2016 között a Class FM-nél, majd 2017-ig a Sláger FM-nél dolgozott. Rádiós karrierje utolsó éveiben állítása szerint már kevésbé volt lelkes, kiégéssel küzdött, emiatt végül pályát váltott.

A júniusban 46. születésnapját ünneplő sztár legutóbb az RTL Klubon futó Reggeli című műsorban volt vendég, ahol arról mesélt, hogy telnek manapság a mindennapjai. Peller Anna és Wossala Rozina műsorvezetők megjegyezték, hogy mennyire csinos és kiegyensúlyozott, látszik rajta, hogy jót tett neki 2017 végén a változás. Jelenleg lelkesen csinálja a YouTube-csatornáját, mely a Piros kosara nevet kapta.

vágó piros
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Egy YouTube-csatorna üzemeltetésénél egy olyan jellegű feladat is van, hogy magamat és a nézőket is egy rendszerhez kell szoktatni. Gasztro témában indultam el a csatornámon, de nem én vagyok az, aki minden alkalommal nekiáll főzőcskézni. Ha viszont igen, akkor glutén- és tejmentes recepteket készítek el. Ami még igazán izgalmas, hogy elmegyek emberekhez, akik gasztro minőségben valamit csinálnak - mesélte a műsorban.

A csatornáját 2018 decemberében indította el, azóta számos videót elkészített, járt már sajt- és csokiműhelyben, és ehető virágokat is kóstolt.

Nagyon szeret főzni, elárulta, hogy a zöldségeket és a gyümölcsöket a piacon szerzi be, emellett igyekszik mindig a szezonális termékeket megvenni. Amikor a családjának főz, kicsit nehéz dolga van, hiszen fia kicsit válogatós, a férje pedig glutén- és tejérzékeny, de azért mindig sikerül valami olyat összeütnie, ami mind a hármójuknak megfelel.

Magyar műsorvezetők és házastársaik

Kíváncsi vagy, hogy fest Tatár Csilla, Till Attila vagy éppen Mádai Vivien élete párja? Képes összeállításunkban megnézheted a népszerű műsorvezetőket és ritkán látott házastársaikat.

Ezt is szeretjük