Már 8 hónapos terhes a Jazz+Az egykori énekesnője
Váczi Eszter énekesnő nem nagyon szokott a magánéletéről beszélni, most mégis elárulta, babát várnak párjával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Váczi Esztert annak idején a Jazz+Az énekesnőjeként ismerte meg a nagyközönség.

 

A fátyolos hangú sztárt később Bery oldalán láthattuk-hallhattuk újra, a frenetikus sikerű 2001-es Egyedül című számban. Azóta több formációja mellett megalapította a Váczi Eszter Quartetet, 2009-ben pedig megjelent első albumuk, a Vissza hozzád, mely magyar nyelvű dzsesszdalokat tartalmaz.

Album után baba

Ráadásképpen a szakmai örömökhöz nemrégiben magánéleti boldogság is társult, a kislányos arcú sztár ugyanis első gyermekével terhes. Bár rajongói és fellépéseinek lelkes látogatói bizonyára tisztában voltak ezzel, Eszter csak most osztotta a hírt a nagy nyilvánossággal az RTL Klub Reggeli című műsorában.

Mint kiderült, bármennyire is nem látszik rajta, már a nyolcadik hónapban van, ami azt jelenti, ha minden a tervek szerint megy, akkor július közepén születik majd meg a pocaklakó.

Kislányuk lesz

A kislányt - merthogy orvosa szerint valószínűleg az lesz - férjével már nagyon várják, bár párja kissé idegenkedve figyeli a rózsaszínben pompázó babaruhácskákat, amiket Eszter a barátaitól kapott.

De nem csak kelengyével támogatják a hozzá közel állók - a segítségüket is felajánlották, hiszen az énekesnőnek és férjének ez a kicsi lány lesz az első gyermeke, így elkél minden szorgos kéz, főleg az első időkben.

Hogy a szülést miként tervezik, arról egyelőre nem esett szó, és Eszter azt sem igazán tudja még, meddig marad otthon a picivel. Úgy véli, ez úgyis babafüggő, ezért igyekszik majd a gyerkőc igényeihez alkalmazkodni.

Mindenesetre szinte az utolsó pillanatig várják a fellépések - még július közepére is van tervezett koncertje -, és reményei szerint a felkérések a szülés után sem szűnnek majd meg.

Ezt is szeretjük