Változott, vagy sem? Így néz ki most Utasi Árpi, a 2007-es Csillag születik nyertese
Utasi Árpi a Csillag születik első szériáját nyerte meg mesemondóként.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy sikernek örvendett az RTL Klub 2007-ben útjára induló tehetségkutatója, a Csillag születik, mely elsősorban abban különbözött a többi hasonló jellegű műsortól, hogy nem csupán énekeseket kerestek - gyakorlatilag bármilyen előadó jelentkezhetett, aki tehetségesnek érezte magát.

Ennek köszönhetően a nézők igazán színes egyéniségekkel találkozhattak - köztük volt a csantavéri mesemondó, Utasi Árpi is.

14 évesen nyert

Az akkor mindössze 14 éves fiú szerénységével és ízes beszédével hamar levette lábáról a zsűritagokat, de a nézők is adásról adásra bizalmat szavaztak neki, végül pedig ő foglalhatta el a dobogó legfelső fokát.

A vajdasági fiatalember az utóbbi időben nem igazán volt reflektorfényben, ám a hamarosan induló Csillag születik 3 kapcsán készséggel mesélt a Feminának jövőbeni terveiről.

Mint elmondta, jelenleg Topolyán tanul egy mezőgazdasági technikumban, ugyanis mindenképpen szeretne elsajátítani egy szakmát.

Édesanyjától azt is megtudhattuk, Árpinak vannak földjei, melyek lehet, hogy valamikor még a megélhetését fogják biztosítani.

Színész akar lenni

Ugyanakkor előadói karrierjéről sem mondott le, az iskola mellett gyakran vállal fellépéseket: legutóbb a Művészetek Palotájában láthatták az érdeklődők, de hívják rendezvényekre, fesztiválokra is.

Még a tehetségkutató után a Veszprémi Petőfi Színházban főszerepet kapott az Indul a bakterházban, és, mint elmondta, a későbbiekben még szeretne visszatérni a színpadra.

- Miután leérettségiztem, szeretnék a színészettel foglalkozni. Még a verseny idején hívtak Szentesre, azóta pedig a békéscsabai és a szegedi színházaktól kerestek meg, ám előbb szeretném befejezni a tanulmányaimat - mesélte Árpi, aki azt is hozzátette, reméli, a tehetségkutató harmadik szériájának indulásával a korábbi évadok versenyzői is nagyobb figyelmet kapnak.

Fotó: Femina

Ezt is szeretjük