Ungár Anikó meglepő vallomása! Édesanyja örömmel fogadta a válását annak idején
Ungár Anikó meglepődött, amikor anyja örömmel fogadta válása hírét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ungár Anikó szerint egy párkapcsolat két emberre tartozik, ezért ebben az esetben egy anya is kívülálló. A fia, Baronits Gábor színész kapcsolataiba éppen ezért nem szól bele.

Az persze fontos, hogy ha gyermeke tanácsért fordul hozzá, akkor meghallgatja.

Örömmel fogadta a válását

Annak idején ő félve számolt be anyukájának arról, hogy el akar válni, és legnagyobb megdöbbenésére az boldogan fogadta a hírt.

- Amikor az első házasságomból nyolc év után ki akartam lépni, vagyis el akartam válni, akkor én ezt félve mondtam el a maminak, merthogy már megismertem a következőt. Én akkor voltam 26 éves, és féltem attól, hogy mit fognak szólni. Amikor én azt mondtam, hogy "Mami! Én megismertem azt a férfit, akivel mégiscsak inkább élnék tovább", akkor azt láttam mamin, hogy felcsillan a szeme, és azt mondta: "Mucikám, ez nagyon jó!" - mesélte TV2 Aktív című műsorában.

Amikor meglepődöttségében visszakérdezett, miért örül, hiszen soha nem mondott semmi rosszat a férfira, édesanyja annyit mondott: "Mucikám, én? De hát te éltél vele!"

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Máig megfordulnak utánuk a férfiak

A magyar kedvencek között is találunk olyan hölgyeket, akik 60 fölött is olyan jól néznek ki, hogy máig megfordulnak utánuk a férfiak. Nézd meg azt a négy sztárhölgyet, akik nemrégiben egy-egy műsorban ámulatba ejtettek bennünket külsejükkel!

Ezt is szeretjük