7 év után válik Tatár Csilla! Először és utoljára beszélt tönkrement házasságáról
Tatár Csilla és férje válnak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bombaként robbant ma reggel a hír, miszerint Tatár Csilla válik. A TV2 műsorvezetője már el is költözött szintén műsorvezető férjétől, Gönczi Gábortól.

Gönczi Gábor és Tatár Csilla a 2012-es Story-gálán

A páros életében már volt egy mélypont, amin akkor sikerült túllendülniük, ezúttal viszont nem.

Hét év után válik Tatár Csilla

A TV2 sztárja és az RTL Klub Fókusz című műsorának házigazdája kilenc évvel ezelőtt, 2005 áprilisában ismerkedett meg egymással, Tatár Csilla unokatestvérének esküvőjén. Köztudott, hogy Gönczi Gábor a Smile Showtime Band együttes tagja, máig sok esküvőkön lépnek fel. 2007 nyarán a két tévés is oltár elé állt.

A konkurens tévécsatornáknál dolgozó pár házassága került már hullámvölgybe: 2010 őszén a sok munka miatt alig maradt idejük egymásra. A problémákat végül megbeszélték, és közös erővel rendbe hozták kapcsolatukat - ez most nem sikerült. Hangsúlyozták, nem egy harmadik fél miatt és békében váltak el útjaik. A Mokka háziasszonya egy albérletbe költözött a közös otthonból.

Először és utoljára nyilatkoztak

Tatár Csilla és Gönczi Gábor úgy döntöttek, először és utoljára a Story magazinnak nyilatkoznak tönkrement házasságukról. A csinos tévés még a TV2 Aktív című műsorának mai adásában sem szólalt meg, holott a műsort azzal harangozták be, hogy a válás részleteiről és okairól bővebben 12:35-kor hallhatnak a nézők.

Ennek a műsornak mesélt korábban Tatár Csilla arról, hogy az időbeosztásuk miatt keveset tudnak találkozni: míg ő kora reggeltől dolgozik, férje az esti órákban indult munkába. 

- A férjemmel azt szoktuk csinálni, hogy kinyitjuk a noteszünket, és egyeztetünk. Ezt nagyon jól meg lehet szervezni, csak akarat kérdése - mondta akkor a 31 éves sztár.

Leadkép és Facebook-kép: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük