Négygyerekes férfiba szeretett bele Ungár Anikó - Nem volt egyszerű a helyzete
Ungár Anikó második férje négy gyermeket hozott a házasságba.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ungár Anikó nem volt egyszerű helyzetben, amikor 11 évvel ezelőtt megismerte második férjét, Tibor ugyanis négygyermekes apa, aki annak idején egy 17, egy 15, egy öt és fél, valamint egy három és fél éves fiút hozott a kapcsolatukba. Az ismert bűvész egy szem fiával, Baronits Gáborral és velük együtt heten voltak. Az előadóművész a Joshi, a legjobb barát című műsorban beszélt arról, milyen nehézségekkel kellett megküzdenie.

-  Az első két gyerek már nagy volt, amikor megismerkedtünk, mindkettejüknek van édesanyja, de a két kicsinek nincs, ők sajnos elveszették a mamájukat. Így lettem nekik Anikó, a nő, a mamamodell. Nehéz megérezni, hogy egy ilyen helyzetben mikor legyél anya, mikor ne legyél - árulta el Joshinak.

Pár évvel ezelőtt az ismert előadóművész arról is nyilatkozott, a mozaik családmodell milyen feszültségekkel jár.

- Mindenki számára nehéz, főleg a gyerekeknek. Mint mindenkinek, neki is a saját gyereke élvez prioritást. Ezt összehangolni egy mozaikcsaládban a többi csemete érdekeivel komoly munka. Gábor egy másfajta házból jött, ő egy egyke volt, ott négy testvér volt, egy egészen más helyzet. Az akkor 16 éves fiamnak még nehezebb egy éve volt. Végül aztán olyan jól összebarátkoztak, hogy a nagyfiúk elkezdtek egy társaságba járni - mesélte.

Magyar bombázók 60 fölött

Négy magyar sztár, aki máig megőrizte fiatalos külsejét. Nézd meg, kik ők!

Ezt is szeretjük