Visszatért a sármos rosszfiú a Barátok közt-be
Tűzkő Sándor, azaz Soma
Somogyi Nándor tegnap este bukkant fel újra a Mátyás király téren, és rögtön felborzolta a kedélyeket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Van, aki elismeri, van, aki bőszen tagadja, ám a számok nem hazudnak: a Barátok közt még mindig hazánk vezető sorozata. Az 1998 óta minden hétköznap jelentkező széria sikeréhez természetesen egyaránt hozzájárulnak a jól kitalált karakterek és a fordulatos történet is.

Bár az utóbbi időben számos új, többnyire fiatal taggal gazdagodott a stáb, a készítők azért nagyon ügyelnek arra, hogy időről időre a régebbi, jól bevált karakterek is újra előkerüljenek. Jól tudják, a rajongókat nagyon is érdekli, mi történhetett az eltelt időben egy-egy közkedvelt vagy éppen gyűlölt szereplővel.

Egy régi-új szereplő

Mint ahogy történt ez a március 30-án, kedden sugárzott epizódokban is. A széria rendszeres nézői ugyanis egy régi, bár cseppet sem kedves ismerőst üdvözölhettek a Mátyás király téren: Somogyi Nándort, azaz Somát, akit Tűzkő Sándor személyesít meg.

A sármos, ám veszélyes bűnöző néhány évvel ezelőtt Novák Laci révén került be a sorozatba: Laci akkoriban éppen a csőd szélén állt, ezért sürgősen pénzre volt szüksége, így vette fel a kapcsolatot a hidegvérű gengszterrel. A férfi azonban egy idő után nemcsak a pénz ügyében járkált a Mátyás király téren, hanem azért is, mert szemet vetett Zsófira - ám végül Zsolt közbenjárásának köszönhetően Soma jobbnak látta eltűnni az életükből.

Soma újra kavar

Most viszont, hogy Zsolt börtönben, szabad a pálya Soma számára, és az elkövetkező hetekben - jeleneteit januárban és februárban vették fel - bizonyára okoz némi galibát, ahogy azt már tőle megszokhattuk.

Tűzkő Sándor egyébként a székesfehérvári Vörösmarty Színház tagja immáron öt éve, ahol klasszikus és modern darabokban egyaránt megfordul. Aki kíváncsi, milyen lehet a színpadon, az jelenleg A kommunizmus története elmebetegeknek című színműben tekintheti meg Székesfehérvárott. De a színészt a moziban is felfedezhették rajongói, mégpedig a 2009-es Bunkeremberben.

Képek: sajtoklub.tv/Bársony Bence, vorosmartyszinhaz.hu

Ezt is szeretjük