Friss fotó: ez a 17 éves lány Trokán Nóra és Anna ritkán látott húga

Papadimitriu Athina színésznőnek két nagylánya, Trokán Nóra és Anna mellett van egy tini lánya is.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Papadimitriu Athina és Trokán Péter mindkét lánya, a júniusban 31. születésnapját ünneplő Trokán Anna és az augusztusban 29 éves Trokán Nóra a szülők hivatását választotta, színésznők lettek. Papadimitriu Athinának a dr. Magyar Gáborral kötött házasságából született egy harmadik lánya is, Réka. 

Anya és lánya a Duna Televízió Család-barát című műsorában vendégeskedett együtt, ahol kiderült, a 17 éves Magyar Réka sem szégyenlős, a rivaldafény őt sem zavarja, csak ő nem színésznőnek készül, hanem az énekes pálya vonzza, a Váci Zeneművészeti Konzervatóriumba jelentkezett. 

- Anna szerintem olyan belül, mint én. Ezt mondja is mindig, és azon szokott mosolyogni, hogy valamiért rám szól, és két-három nap múlva ugyanazt megcsinálja ő is, pontosan ugyanúgy, ahogy én. Nóra inkább az apjára hasonlít, ő nyugodtabb, békésebb, türelmesebb, kivár, nem szeret konfrontálódni. Réka pedig erős keverék. Sok van benne az apjából is, néha nagyon keményfejű, azt szoktam mondani, olyan, mint a szikla, sokszor pedig nagyon érzékeny - mesélte lányairól Papadimitriu Athina.

Nézd meg képes összeállításunkban azokat a sztárcsemetéket, akik között nagy a korkülönbség!

Főkép: MTVA.

Anyák lettek a Kölyökidő bájos tinilányai

Aki a kilencvenes években volt tini, az biztosan lelkesen nézte az 1989-ben indult Kölyökidő adásait. Azóta eltelt 25 év, és bizony a szereplők is felnőttek - sőt, szülők lettek. Nézd meg összeállításunkban, kinek hány gyerkőce született, és mivel foglalkozik éppen!

Felnőttek a Kölyökidő bájos tinilányai! Nézd meg őket most a gyerekeikkel

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük