Friss fotó: ez a 17 éves lány Trokán Nóra és Anna ritkán látott húga

Papadimitriu Athina színésznőnek két nagylánya, Trokán Nóra és Anna mellett van egy tini lánya is.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Papadimitriu Athina és Trokán Péter mindkét lánya, a júniusban 31. születésnapját ünneplő Trokán Anna és az augusztusban 29 éves Trokán Nóra a szülők hivatását választotta, színésznők lettek. Papadimitriu Athinának a dr. Magyar Gáborral kötött házasságából született egy harmadik lánya is, Réka. 

Anya és lánya a Duna Televízió Család-barát című műsorában vendégeskedett együtt, ahol kiderült, a 17 éves Magyar Réka sem szégyenlős, a rivaldafény őt sem zavarja, csak ő nem színésznőnek készül, hanem az énekes pálya vonzza, a Váci Zeneművészeti Konzervatóriumba jelentkezett. 

- Anna szerintem olyan belül, mint én. Ezt mondja is mindig, és azon szokott mosolyogni, hogy valamiért rám szól, és két-három nap múlva ugyanazt megcsinálja ő is, pontosan ugyanúgy, ahogy én. Nóra inkább az apjára hasonlít, ő nyugodtabb, békésebb, türelmesebb, kivár, nem szeret konfrontálódni. Réka pedig erős keverék. Sok van benne az apjából is, néha nagyon keményfejű, azt szoktam mondani, olyan, mint a szikla, sokszor pedig nagyon érzékeny - mesélte lányairól Papadimitriu Athina.

Nézd meg képes összeállításunkban azokat a sztárcsemetéket, akik között nagy a korkülönbség!

Főkép: MTVA.

Anyák lettek a Kölyökidő bájos tinilányai

Aki a kilencvenes években volt tini, az biztosan lelkesen nézte az 1989-ben indult Kölyökidő adásait. Azóta eltelt 25 év, és bizony a szereplők is felnőttek - sőt, szülők lettek. Nézd meg összeállításunkban, kinek hány gyerkőce született, és mivel foglalkozik éppen!

Ezt is szeretjük