Ezt is bevállalta! Trokán Annából szexi rosszlány lett

Íme, a részletek!

A színésznő az Érinthetetlenek című musicalben egy nagyszájú, szexi lányt játszik.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bizonyára sokan emlékeznek rá, hogy a 28 éves színésznő, Trokán Anna tavaly szerepet kapott az RTL Klub Casino című sorozatában, amit azonban néhány epizód után levettek a képernyőről.

Azóta Anna inkább a színházi előadásokra koncentrál: legutóbb a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon rendezett, Érinthetetlenek című zenés darabban láthattuk őt. A színésznő most a musical-beli szerepéről, a tánccal való kapcsolatáról és a családjáról is beszélt a Feminának.

Érinthetetlenek

- Az eddigi szerepeimben többnyire naiv, őszinte lányokat alakítottam, és úgy gondoltam, jó lenne már egy vadabb figurát is játszani. Pont ekkor jött a megkeresés Andrádi Zsanett (a darab főszereplője - a szerk.) részéről, hogy lesz ez a musical, és van-e kedvem szerepelni benne - mesélte a Feminának a színésznő.

Anna természetesen azonnal elvállalta a felkérést, és nagyon hamar megkedvelte új karakterét, Xéniát is, aki pont olyan, amilyet szeretett volna: szexi, nagyszájú, bulizós, akit remekül, felszabadultan lehet alakítani.

Az pedig már csak ráadás volt, hogy ebben a darabban lehetősége nyílt énekelni és táncolni is egyszerre, ami már nagyon régi vágya volt.

- A főiskola előtt 12 évig táncoltam, és nagyon hiányzott, miután véget ért. A főiskolai táncórák nem voltak az igaziak, és miután lediplomáztam, ez végleg abbamaradt. Így különösen örültem most ennek a felkérésnek.

Azt is elmondta, hogy a darab hatalmas koncentrációt igényel, bizonyos jeleneteknél rettentően kell figyelni, hiszen egyetlen rossz lépés, és máris borul a koreográfia. A musical egyik legnehezebb jelenete az, amikor úgy kell rappelnie, hogy közben táncosok emelgetik őt.

Nincs rivalizálás

Anna, aki egyébként színészcsaládban született - Trokán Péter és Papadimitriu Athina első gyermekeként - a Feminának bevallotta, a főiskola alatt még eléggé nyomasztotta szülei ismertsége, hiszen nem akarta, hogy emiatt kivételezzenek vele.

- Azt gondoltam, hogy nekem majd kétszer annyit kell dolgoznom azért, hogy elismerjenek, és ne azt nézzék, hogy kinek a lánya vagyok. A főiskolán is sokáig ez a gondolat motivált, hogy bizonyítsak, de utólag visszanézve látom, hogy soha nem volt emiatt problémám.

Mindehhez pedig hozzáfűzte, hogy szintén színész testvére, Nóra és közte semmiféle rivalizálás nincs, sőt, ha tehetik, egymás előadását is nagyon szívesen megnézik.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A színésznő legutóbbi darabját, az Érinthetetleneket, amely négy napon keresztül volt látható a Margitszigeti Szabadtéri színpadon, közel 6 ezren tekintették meg. A szervezők pedig ígérik, hamarosan következik a folytatás is.

Fotó: TV2, facebook.com/erinthetetlenek

Ezt is szeretjük