Még a dalszöveget sem tudta teljesen! Ő lesz az X-Faktor első kiesője?
Fotók!
Nézd meg, ki hogyan teljesített az X-Faktor első élő show-jában!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén rendhagyó módon nem derül ki az X-Faktor szombati adásainak végén, ki köszön el a tehetségkutató versenyből, csak a vasárnapi adásban hirdetik ki, melyik két versenyző kapta a legkevesebb szavazatot és kényszerült párbajozni. Közülük a mentorok választják ki, hogy ki az, aki folytathatja a versenyt. Húzzák tehát a nézők és a versenyzők idegeit, no meg a reklámidőt is. Emellett a beérkező sms-ek száma is igencsak megnő, ha a nézőknek egy teljes napjuk van küldözgetni azokat kedvenceikre.

A versenyzők közül Tóth Marcell bizonyára nem nyugodtan bújt ágyba. A produkcióját megelőző kisfilmben a nézők láthatták, hogy a fiú ellinkeskedte a felkészülést, a színpadi próbára még a dalszöveget sem tudta teljesen, amivel igencsak felbőszítette Tóth Gabit.

- Menj ki, és azonnal tanuld meg a szöveget! Két hónapod volt rá! - mordult rá.

A fiatal versenyző tegnapra pótolta a hiányosságot, de produkciójával nem nyűgözte le igazán a mentorokat. 

Ha kíváncsi vagy, hogyan értékelték az ítészek a fellépőket, nézd végig képes összeállításunkat!

Percekig nem bírta abbahagyni

Alföldi Róbert és Tóth Gabi is eldöntötte, hogy kit visz magával az élő showba, így kialakult a végső mezőny. Mindkét mentornak nehéz dolga volt, hiszen a fiúk és a lányok is nagyon tehetségesnek bizonyultak. Nézd meg, kik jutottak tovább a  Mentorok házából az élő showba!

Ezt is szeretjük