Nyomdafestéket nem tűrő szó az X-Faktorban! Az ő száján csúszott ki
Péterffy Lili és Tóth Marcell párbajozott a tegnapi X-Faktorban. Egy csúnya szó is elhangzott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Marcellnek és Péterffy Lilinek kellett párbajoznia a tegnap esti X-Faktorban.

Két-két szavazatot kaptak a mentoroktól, így ezúttal a nézők szavazatai döntötték el, ki maradhatott, és kinek kellett mennie.

Nyomdafestéket nem tűrő szó

Alföldi Róbertnek ismét lelket kellett öntenie egyik mentoráltjába, hisz Eckert Anikó után ezúttal Péterffy Lilinek kellett párbajdal által megmentenie magát a kieséstől.

A 18 éves énekesnő szombat esti produkciójából a mentorok az energiát hiányolták, így a legfőbb feladat, ennek a hibának az orvosolása volt. Valószínűleg erre hívta fel figyelmét mentora is, aki azt a választ kapta a lánytól, hogy "odab***om". Az élő adásban kicsúszott nyomdafestéket nem tűrő szóra az RTL Klub rögtön be is dobott egy reklámblokkot.

A két párbajozó produkcióját követően Tóth Gabi Péterffy Liliről azt mondta, kezdetben nem nagyon hitt benne, de az első élő show-ban lenyűgözte. Erre azonban a szombati és a vasárnapi adásban sem került ismét sor, míg Tóth Marci szerinte úgy kietette a lelkét, hogy nem gondolta volna, egy 17 éves fiúban ennyi minden lakozik. Benne jobban hisz, ezért a lányt küldte haza.

A nézők döntöttek

Alföldi Róbert erőt, tűzet, tisztán kifejezett érzéseket látott Tóth Marcellben. Utóbbiak ott vannak szerinte Péterffy Liliben is, melyek véleménye szerint ezúttal ki is jöttek belőle. A lányok mentora azt mondta, ha nem találná férfiatlannak a döntést, legszívesebben nem mondana nevet. Mivel az embernek a sajátja mindig közelebb áll a lelkéhez, ezért a fiút küldte haza.

Geszti Péter szerint Tóth Marcell az életben nem volt olyan jó, mint amikor a párbajdalt énekelte, Péterffy Lilinek pedig azt mondta, hosszú ideig tartott, amíg felfigyelt rá, de most már emlékezni fog rá. Tóth Gabi mentoráltját tartja egyedibbnek, így Lilit küldte haza.

Szikora Róbert döntésének felvezetőjében hangsúlyozta, hogy igyekezett a párbajozók produkcióit egy sorozat függvényében nézni, honnan jutottak el hova. A párbaj visszahozhatatlan pillanata alapján a 17 éves énekest küldte haza.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A mentorok tehát nem tudták egyértelműen eldönteni, ki essen ki, így Lilu kibontotta a borítékot, amely a nézők szavazatait rejtette. Ezek alapján Tóth Marcell állt a rangsor legalján, ő lett a 2013-as X-Faktor második kiesője.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük