Merész húzás! Tóth Gabi olyat tett, amire senki sem számított
Tóth Gabi merész lépésre szánta el magát, legújabb videója forgatásán elbúcsúzott egykori önmagától.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Aktív is kint járt Tóth Gabi legújabb klipjének forgatásán, amiről nyugodtan elmondhatjuk, hogy nem kevés váratlan meglepetést és felkavaró pillanatot tartogat majd a rajongók számára.

Ez lesz a 23 éves énekesnő első lassú és melankolikus videója, amelyet kellő spirituális tartalommal ruházott fel - Gabi saját bevallása szerint ezzel a számmal végleg szakít múltjával, és új életet kezd.

Újra elkezdett élni

- Magam mögött hagytam 12 kiló fölösleget, pánikbetegséget, mindenféle betegséget, depressziót, negatív impulzusokat, és igenis rájöttem, hogy hogyan lehet pozitív gondolkozással újra elkezdeni élni - mondta el az Aktívnak.

A Megasztár felfedezettje már többször frizurát és stílust váltott, most azonban egy rituális ceremónia keretén belül szimbolikusan szabadul meg régi énjétől, akit a tapolcai tavasbarlangban nyel majd el a víz.

A forgatás során nem volt könnyű Tóth Gabinak, akit egy dublőr segítségével dupláztak meg: egy szexi, mélyen dekoltált és csuklyás miniruhában kellett a hideg Balatonba gázolnia gumicsizmában, és egy 80 kilós csónakot elhúznia.

A videót Geller András Indián rendezte, akivel már több alkalommal együtt dolgozott Tóth Vera húga.

Éppen ezért könnyedén tisztázni tudták a koncepciót és a részleteket, a közös munka pedig többnyire nyugodt körülmények között és nagy egyetértésben zajlott a Balaton partján.

A szereplőknek meg kellett küzdeniük a széllel, a vízzel és az evezés nehézségeivel, ám Gabi elmondása szerint mindez megérte, ugyanis látványos lesz a végeredmény - amit hamarosan az Aktív is bemutat majd.

Ezt is szeretjük