Tóth Gabi csúnyán koptatta le szerelmét évekkel ezelőtt - Most ők az egyik legboldogabb sztárpár
Tóth Gabi kétszer is kikosarazta Krausz Gábort.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi és Krausz Gábor egy éve elválaszthatatlanok. Kapcsolatuk nagyon komolyra fordult, már hónapok óta együtt élnek, sokat utaznak, és igyekeznek minél több időt kettesben tölteni. Az énekesnőn látszik, hogy teljesen kivirult séf párja oldalán. A 31 éves sztár többször is nyilatkozta, mennyire nyugodt és kiegyensúlyozott a kapcsolatuk. Érdekes, hogy a sztárpár nem 2018-ban találkozott először, Krausz Gábor két alkalommal is bepróbálkozott az énekesnőnél, de ő mindig kikosarazta.

Tóth Gabi a Storynak mesélte el, hogy 12 évvel ezelőtt találkozott legelőször a párjával egy szórakozóhelyen. Az énekesnő akkor még nagyon fiatal volt, csupán 19 esztendős. Ekkor elég csúnya módon koptatta őt le.

- Meg akart hívni egy kólára, mondtam neki, hogy rendben, csak elszaladok a mosdóba. Na, azóta is várt vissza, én viszont nem jelentem meg - emlékezett vissza a lapnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Vele még a kékeszöldet is rózsaszínben látom😍❤️😍 #szerelmesvagyok

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

A második találkozásuk két évvel ezelőtt, a VOLT Fesztiválon történt, azonban az énekesnő nem volt akkoriban nyitott senkire sem. Elsősorban a koncertek érdekelték, nem volt kedve beszélgetni. Végül 2018-ban randiztak először.

- Tavaly éppen a harmincadik születésnapom után egy nappal otthon ültem, keresztrejtvényt fejtegettem, miközben anyukám a konyhában tett-vett. Hirtelen kívülről láttam magam, és sírni kezdtem. "Jézusom, itt vagyok harmincévesen, egyedül a rejtvényemmel, és ez most már mindig így lesz?" Gyorsan erőt vettem magamon, felhívtam a fodrászom, rövidre vágattam a hajam, és még aznap este írt Gábor, hogy szeretne találkozni velem - mesélte.

Ekkor végül az énekesnő beadta a derekát, február 14-én volt az első randijuk. Bevallotta, félt a találkozástól, hiszen eddig csak olyan emberekkel jött össze, akiket már előtte is ismert régebb óta.

Kétszer visszafordítottam a taxit, mert nem volt bátorságom odamenni. Nem tudtam, mire számítsak!

Az első randi nagyon jól sikerült, órákig beszélgettek, azóta elválaszthatatlan pár lettek, és az énekesnő hozzátette, nagyon felnéz a párjára, szerinte ő egy fantasztikus ember. Egyelőre a családalapítás nem jött szóba, viszont a jövőjét egyértelműen a sztárséffel képzeli el.

Ezt is szeretjük