Élő adásban lett rosszul az RTL Klub sztárja! Jól ráijesztett a nézőkre
A fiatal énekesnő, Tóth Andi rosszul lett A Dal című műsor harmadik elődöntőjében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Példátlan eset történt a Dal című műsor harmadik elődöntőjében: az egyik fellépő, a 2014-es X-Faktor győztese, Tóth Andi élő adásban rosszul lett.

A 17 éves énekesnő az eset után egy rövid interjúban, majd a Facebook-oldalán nyugtatta meg a nézőket.

Élő adásban lett rosszul

A Dal 2016 harmadik elődöntőjének eredményhirdetésekor, miközben Tóth Andi a duettpartnerével, Berkes Olivérrel arra várt, hogy kihirdessék, a nézői szavaztok alapján továbbjutnak-e a középdöntőbe, a fiatal énekesnő az izgalom és a feszültség hatására rosszul lett, le kellett kísérni a színpadról.

- Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy nincs semmi bajom, csak az izgulás és a feszültség miatt kicsit túlreagáltam ezt a dolgot. Kicsit rosszul lettem, de szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy már jól vagyok. Köszönöm mindenkinek az aggódást, és szeretném megköszönni a szavazatokat is! Igyekszem mindent még jobbra csiszolni - mondta A Dal stábjának egy rövid interjúban.

"Mindenkinek köszönöm a szavazatokat és persze az aggódást is! Már jobban vagyok,és igyekszünk még jobbak lenni a következő adásra" - ezt már a Facebookon írta.

"Kisebb szívrohamot kaptam, de a lényeg, hogy már jól vagy", "Ez a beszéd... Aztán ne ijesztgess minket legközelebb" - olvasható a kommentek között.

Fotó: MTVA/Penziás Nikolett

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük