Újra Total Dance a Budapest Parkban (x)
Világsztárok, lélegzetelállító show, profi táncosok és a 90-es, 2000-es évek legmenőbb zenéi: május 21-én újra Total Dance Cabrio a Budapest Parkban!

Cabrio 2100x1400.png
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Világsztárok, lélegzetelállító show-elemek, profi táncosok és a 90-es és 2000-es évek legmenőbb zenéi: május 21-én újra Total Dance Cabrio a Budapest Parkban!

Total Dance Cabrio a Budapest Parkban

Szerencsére egy igazi fesztiválélményért nem kell nyárig várni. Nyáreste, finom italok, a legnagyobb slágerek és egy óriási buli. Ez a Total Dance Cabrio. A korábbi évek sikerein felbuzdulva idén még erősebb line uppal és nagyobb show-val készülnek a szervezők.

Cabrio 840x560 .png

Élőben fellépnek a Budapest Park színpadán a 90-es és 2000-es évek legnagyobb külföldi sztárjai: Basshunter (Now you’re gone), Mr President (Coco Jambo), Rednex (Cotton Eyed Joe), Ice MC (Think About The Way), Italobrothers (Stamp On The Ground) és a korszak magyar képviselői: Kozmix, Krisz Rudolf, UFO, Náksi, Sterbinszky, Erős vs Spigiboy, Peat Jr., DJ André, DJ Pégé. 

Hogy hogyan fér bele mindez egy estébe? A Total Dance Festivalokon nincs időhúzás: minden fellépő a legismertebb zenéit adja elő profi táncosokkal és koreografált show-elemekkel. Füst, láng, konfetti és sok más meglepetés is várja a résztvevőket. És ami a legjobb, hogy egy jeggyel nemcsak az egész show-n, de a hajnalig tartó afterpartin is részt lehet venni! Szeretnél egy hatalmasat bulizni a 90-es és 2000-es évek ikonjainak legnépszerűbb számaira szabadtéren, a város egyik legjobb helyszínén? Akkor május 21-én a Budapest Parkban a helyed!

Cabrio 840x560  (2).png

- A hangulat és a látvány is magával ragadó, imádjuk nézni, ahogy a naplementében hideg italukat kortyolva bulizik többezer ember, és együtt éneklik, hogy az éjjel soha nem érhet véget. Ezek a pillanatok egész évre feltöltenek minket - nyilatkozta Kurucz Dániel, a rendezvény egyik szervezője.

A Total Dance Festivalok népszerűsége évről évre nő, köszönhetően a szuper buliknak és a 90-es évek zenéinek szüntelen trendiségének. Egyre több kisebb és nagyobb ilyen jellegű rendezvényt találhatunk már országszerte, azonban nincs még egy, ahol ennyi külföldi és magyar fellépő is színpadra lép egy gondosan megtervezett show keretein belül. A szervezők országszerte több városba és fesztiválra is elvitték már a Total Dance-élményt, de a szezonnyitó Budapest parkos buli mindig is az egyik kedvencük volt. 

Ne hagyd ki ezt a felejthetetlen élményt, szerezd be jegyedet most még kedvezményes áron!

Cabrio 840x560  (3).png

Kapunyitás: 18:00

After party: 22:00-tól zárásig 3 színpadon, 3 különböző zenei stílussal (hip-hop-r’n’b, retro, techno-trance-handsup)

Esemény: https://fb.me/e/2X4cuQbbS

Facebook: https://www.facebook.com/totaldancefesztival 

Instagram: https://www.instagram.com/totaldancefesztival/ 

Weboldal: https://tdf.hu/cabrio 

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=JokyxJa-qt0

(Képek forrása: Total Dance Festival)

Ezt is szeretjük