Törőcsik Mari unokája piszkosul sármos - A 39 éves Máté is színész lett
Törőcsik Mari unokája, Járai Máté évekig titkolta, hogy ki is az ő nagymamája.

járai-máté-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Törőcsik Mari 1972-ben mondta ki a boldogító igent harmadik férjének, Maár Gyula filmrendezőnek és forgatókönyvírónak. Maár Gyulának előző kapcsolatából már született két lánya, közülük az idősebb gyermeke, Katalin 1978 októberében anyai örömök elé nézett, és életet adott fiának, Járai Máténak. Igaz, hogy a legendás színésznőnek nem vér szerinti unokája Máté, de ez semmit sem rontott a kapcsolatukon.

A jóképű Járai Máté már gyerekkorában vonzódott a színészethez, hiszen gyakran látta nagymamáját a színpadon, aki mindig elvarázsolta őt. 1997-től 2000-ig a Vasutas Zeneiskola musical szakán tanult, de nem volt egyszerű az útja, hogy sikeres színésszé váljon.

- Hét alkalommal nem vettek fel a Színművészetire, de akkor is tudtam, hogy ez az utam. Soha nem mondtam el, hogy ki a nagyanyám. 15 év után megkeresett egy újságíró, akkor megkérdeztem Mari mamát: elmondhatom? Persze, én büszke vagyok rád! - mesélte korábban Járai Máté a Borsnak.

Több színház társulatának volt tagja, például a Veszprémi Petőfi Színháznak vagy a Szegedi Nemzeti Színháznak. 2010 óta viszont már a Győri Nemzeti Színház tagja. Olyan darabokban láthatták a színházrajongók, mint a Figaro házassága, A muzsika hangja, A farkasok és bárányok vagy a Moliére. Nemcsak a színházban, hanem a tévéképernyőn is el lehet őt csípni, például a Comedy Central egyik sorozatában, a Tömény történelemben is feltűnt, de az RTL Klub sikersorozatában, A mi kis falunkban is játszik, egy tisztviselőt alakít - már forgatják az új, harmadik évadot, melyben ismét szerepelni fog.

Képes összeállításunkban megnézheted Törőcsik Mari sármos unokáját, Járai Mátét.

Ezt is szeretjük