Tornóczky Anita jóképű vőlegényével turbékolt: sztárpárok a Guns N’ Roses koncertjén

Tornóczky Anitáékon kívül több magyar sztárpár is ott bulizott a Puskás Arénában az együttes koncertjén.

Tornóczky Anita párjával a koncerten
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Július 19-én full telt házas koncertet tartott a Puskás Arénában a legendás Guns N’ Roses zenekar. A magyar rajongók évek óta várják, hogy a formáció hazánkban is színpadra lépjen, a legutóbbi turnéjukból ugyanis kimaradt Budapest. Több mint 50 ezren voltak kíváncsiak a háromórásnál is hosszabb show-ra, jó pár magyar sztárt ki lehetett szúrni a közönség sorai között.

Tornóczky Anita vőlegényével, Miklóssal szelfizett a buli alatt. Az Instagram-oldalán megosztotta, hatalmas élmény volt számára, hogy láthatta a bandát fellépni, ugyanis 13 éves kora óta rajong értük.

Tornóczky Anita és párja a Guns N' Roses-koncerten

"1992-ben ott voltam már a Népstadionban. Amikor minden lány Axel Roseba volt szerelmes, én Slashért rajongtam, a tehetség világ életemben lenyűgözött. Most is tátva marad a szám, ahogy játszik" - írta az Insta-oldalán.

Sebestyén Balázs és Hajdú Péter szintén kíváncsiak voltak a rockegyüttesre. Ők szólóban mentek, de sokan párjaikkal karöltve bulizták végig az estét. Képes összeállításunkban utóbbi kategóriát szedtük csokorba. 

Íme azok a hazai sztárpárok, akik ott voltak a Guns N’ Roses-koncerten a Puskás Arénában.  

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük