Tornóczky Anita gyönyörűen nézett ki csillogó estélyi ruhájában: ezüstben ragyogott
Tornóczky Anita A Konyhafőnök VIP kötényét egy ezüstszínű estélyire cserélte a képernyőn.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tornóczky Anita az évek során megmutatta sokoldalúságát: modellkedett, volt a NÉVshowR háziasszonya, vezette a T-Akta és az MTV Roadshow című műsorokat, valamint reggeli műsort is.

Miután több mint egy évtizeddel ezelőtt felhagyott a műsorvezetéssel, kutyatrénerként dolgozik, emellett az állatvédelem is a szívügye: igyekszik felhívni a figyelmet a felelős állattartás fontosságára, az Állatvédőrség szóvivője, állatmentő akciók szervezője.

Tornóczky Anita estélyiben

A 2021 novemberében indult A Konyhafőnök VIP-ban nem csoda, hogy kiborult, és a könnyeivel küszködött, amikor több más versenyzővel egyetemben egy bóbitás tyúkot kellett megkopasztania, feldarabolnia és belőle főétel elkészítenie. Végül megoldotta a feladatot, és azt is megmutatta az RTL Klub gasztroműsorában, hogy nagyon jól boldogul a konyhában, december közepén ő lett Magyarország új Konyhafőnöke, a trófea és az ezzel járó 10 millió forint birtokosa, amit állatvédelmi célokra fog felhasználni.

Tornóczky Anitát a Konyafőnökben kötényben láthattuk, de a NőComment! szilveszteri adásában gyönyörű estélyiben is megmutathatta magát. Képes összeállításunkban megnézheted a talk-show szereplőinek kreációit. 

Ezt is szeretjük