Igéző képek! Nézd meg, micsoda bombázó volt fiatalon Tordai Teri

Tordai Teri a hatvanas évek egyik legszexisebb magyar színésznője volt, de 68 évesen is lenyűgözően néz ki.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hollywoodban a színésznők közül sokan már az ötvenedik születésnapjukra ijesztően szétszabatják magukat az öregedéstől való félelmükben, velük szemben hazánk legendás színésznői képesek méltósággal viselni korukat.

Ennek tükrében nem véletlen, hogy színésznőink sokkalta elbűvölőbben néznek ki hetven- vagy nyolcvanévesen, mint fiatalabb amerikai kolléganőik, elég csak mondjuk Meg Ryanre vagy Melanie Griffith-re gondolnunk.

Nem kellett plasztikáztatnia

Tordai Teri például két évvel a hetvenedik születésnapja előtt is lehengerlően gyönyörű, mindehhez pedig nem volt szüksége arra, hogy busás összegekért cserébe kés alá feküdjön.

Arcán ma is látszik, hogy annak idején micsoda bombázó volt, amit a róla évtizedekkel ezelőtt készült fotók is alátámasztanak. A hatvanas években Tordai Teri ellenállhatatlanul vonzó fiatal hölgy volt, aki minden bizonnyal bármelyik pasit pillanatok alatt levette a lábáról.

Külföldön is imádták

Különleges szépségét és csábos megjelenését a körülrajongott színésznő külföldön is kamatoztatta: Terry Tordai néven olyan filmekben szerepelt, amelyek Nyugat-Európában híressé tették, ám ezek az alkotások nem jutottak el hazánkba.

Emiatt aztán mindenféle rosszindulatú pletyka terjedt el Tordai külföldön forgatott filmjeiről, például az, hogy pikánsak, egyesek pedig valótlanul azt állították, hogy nem nélkülözik a pornográf tartalmakat sem.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Nemzetközi sikerei ellenére Tordai Teri sosem hanyagolta el a magyar filmgyártást. Számos, ma már klasszikusnak számító hazai filmben is szerepet vállalt, a nyolcvanas évek óta pedig elsősorban a színpadon találkozhatunk vele.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük