Az ország szexszimbólum színésznője volt - Ezért kosarazta ki a férfiakat
Tordai Teri színésznő évtizedek óta egyedül él, mégsem magányos.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tordai Teri fiatalon szexszimbólum színésznő volt, akiért nemcsak itthon, de külföldön is rajongtak. A Kossuth-díjjal kitüntetett művésznő az 1960-as évek második felétől számos külföldi filmben játszott főszerepeket, néhány évig Terry Torday néven a német nyelvterület legnépszerűbb sztárjai közé tartozott, nem csoda, hogy a férfiak szinte a lábai előtt hevertek.

A színésznő élete mesésnek tűnhet, a mai napig aktívan játszik színházban, van egy gyönyörű lánya és három unokája, akik fiatalon tartják a ma is kirobbanó formában lévő nagymamát, mégis, az évtizedek során egyvalami mindig hiányzott az életéből: egy igazi társ.

Tordai Teri nem megy többet férjhez

A Kossuth-díjas színésznő ritkán beszél a magánéletéről, az ATV-n futó Jakupcsek plusz című műsorban azonban legbensőbb érzéseiről, a férfiakhoz fűződő viszonyáról is őszintén mesélt.

- Az egyedüllét nem feltétlenül ugyanaz, mint a magány. Én már elég régóta úgy élek egyedül, hogy közben emberek között vagyok - a színházban, a lányommal, az unokáimmal, vagyis nem vagyok magányos. 34 évesen lettem édesanya, a férjemmel 11 évig éltünk párkapcsolatban, de

az utolsó két évben már azt éreztem, ez neki sem jó, nekem sem jó. 

Azért várt két évet, hogy az akkor nyolc-kilenc év körüli lányuknak legyen egy apaképe. A válásunk zökkenőmentes volt, a legfontosabb, hogy Lili sem élte meg traumaként. Elvált, gyerekes anyaként aztán Tordai Teri komoly lépésre szánta rá magát: nem akart nyitni más férfiak felé.

- Más, amikor gyerek nélkül keresgélsz, és más, amikor gyermeked van. A gyereknek meg kellene szoknia, hogy a mama most ezzel kávézik, most azzal randevúzik. Ezt tudatosan kerültem - árulta el Jakupcsek Gabriellának, majd azt is hozzátette, hogy 77 évesen nyitva áll a szíve arra, hogy bármikor jöjjön a nagy ő, de férjhez már nem menne.

Tordai Teri évtizedek óta egyedül él, de cseppet sem magányos.
Tordai Teri évtizedek óta egyedül él, de cseppet sem magányos.
Fotó: MTVA

- Nem jó egyedül lenni, nagyon nagy energiába és tervbe telik az, hogy ne zuhanjon rám a magánynak a rossz érzése, így azt csinálom, hogy bárhová megyek, nyitok az emberek felé: beszélgetést kezdeményezek, legyen szó gyerekről vagy felnőttről - nyugtázta a műsorban.

Bordán Irén, a '70-es évek gyönyörű színésznője

Bordán Irén a '70-es évek szexszimbólum színésznője volt. 1981-ben akkori férjével az Egyesült Államokba költözött és családot alapított. 2002-ben költözött haza Magyarországra, az elmúlt években több magyar filmben is láthattad, többek közt 2010-ben Az adósságban vagy a 2015-ös Félvilág Cili mamájának szerepében. Képes cikkünkben megmutatjuk, mennyire nem telik az idő a színésznő fölött.

Ezt is szeretjük