Az ország szexszimbólum színésznője volt - Ezért kosarazta ki a férfiakat

Tordai Teri színésznő évtizedek óta egyedül él, mégsem magányos.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tordai Teri fiatalon szexszimbólum színésznő volt, akiért nemcsak itthon, de külföldön is rajongtak. A Kossuth-díjjal kitüntetett művésznő az 1960-as évek második felétől számos külföldi filmben játszott főszerepeket, néhány évig Terry Torday néven a német nyelvterület legnépszerűbb sztárjai közé tartozott, nem csoda, hogy a férfiak szinte a lábai előtt hevertek.

A színésznő élete mesésnek tűnhet, a mai napig aktívan játszik színházban, van egy gyönyörű lánya és három unokája, akik fiatalon tartják a ma is kirobbanó formában lévő nagymamát, mégis, az évtizedek során egyvalami mindig hiányzott az életéből: egy igazi társ.

Tordai Teri nem megy többet férjhez

A Kossuth-díjas színésznő ritkán beszél a magánéletéről, az ATV-n futó Jakupcsek plusz című műsorban azonban legbensőbb érzéseiről, a férfiakhoz fűződő viszonyáról is őszintén mesélt.

- Az egyedüllét nem feltétlenül ugyanaz, mint a magány. Én már elég régóta úgy élek egyedül, hogy közben emberek között vagyok - a színházban, a lányommal, az unokáimmal, vagyis nem vagyok magányos. 34 évesen lettem édesanya, a férjemmel 11 évig éltünk párkapcsolatban, de

az utolsó két évben már azt éreztem, ez neki sem jó, nekem sem jó. 

Azért várt két évet, hogy az akkor nyolc-kilenc év körüli lányuknak legyen egy apaképe. A válásunk zökkenőmentes volt, a legfontosabb, hogy Lili sem élte meg traumaként. Elvált, gyerekes anyaként aztán Tordai Teri komoly lépésre szánta rá magát: nem akart nyitni más férfiak felé.

- Más, amikor gyerek nélkül keresgélsz, és más, amikor gyermeked van. A gyereknek meg kellene szoknia, hogy a mama most ezzel kávézik, most azzal randevúzik. Ezt tudatosan kerültem - árulta el Jakupcsek Gabriellának, majd azt is hozzátette, hogy 77 évesen nyitva áll a szíve arra, hogy bármikor jöjjön a nagy ő, de férjhez már nem menne.

Tordai Teri évtizedek óta egyedül él, de cseppet sem magányos.
Tordai Teri évtizedek óta egyedül él, de cseppet sem magányos.
Fotó: MTVA

- Nem jó egyedül lenni, nagyon nagy energiába és tervbe telik az, hogy ne zuhanjon rám a magánynak a rossz érzése, így azt csinálom, hogy bárhová megyek, nyitok az emberek felé: beszélgetést kezdeményezek, legyen szó gyerekről vagy felnőttről - nyugtázta a műsorban.

Bordán Irén, a '70-es évek gyönyörű színésznője

Bordán Irén a '70-es évek szexszimbólum színésznője volt. 1981-ben akkori férjével az Egyesült Államokba költözött és családot alapított. 2002-ben költözött haza Magyarországra, az elmúlt években több magyar filmben is láthattad, többek közt 2010-ben Az adósságban vagy a 2015-ös Félvilág Cili mamájának szerepében. Képes cikkünkben megmutatjuk, mennyire nem telik az idő a színésznő fölött.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük