Kiderült, a Tompos Kátya gyógykezelésére összegyűlt pénznek mi a sorsa

A Fábián Juli Emlékalapítvány tudatta, mi lesz a néhai színésznő gyógykezelésére összegyűlt összeg sorsa.

Tompos Kátya kezelésére összegyűlt pénz sorsa
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Május 31-én kiderült, hogy Tompos Kátyát legyőzte súlyos betegsége, aznap hajnalban elhunyt. Egy nappal korábban érkezett a hír: a jótékonysági estnek és az országos összefogásnak köszönhetően összegyűlt a pénz a színésznő kezelésére. 

Tompos Kátya kezelésére összegyűlt pénz sorsa

Tompos Kátya családja és menedzsmentje a halála napján a Facebookon tudatta, hogy várhatóan egy hét múlva tájékoztatnak mindenkit az összegyűlt pénz sorsáról. Ezt szintén a közösségi oldalon, a Fábián Juli Emlékalapítványon keresztül tették meg. 

Ahogy korábban is írták, aki szeretné visszakapni a kezelésére utalt összeget vagy annak egy részét, jeleznie kell július 15-ig, és visszautalják, a számlán megmaradt összeget pedig beteg vagy nehéz helyzetben lévő zenészek és zeneipari háttérmunkások támogatására fordítják. 

Tompos Kátyától szívszorító szavakkal búcsúzik énekes barátja: megdöbbentette halála a sztárvilágot is

Sorra búcsúznak Tompos Kátyától kollégái, barátai és a sztárvilág szereplői. Hrutka Róbert szívfacsaró búcsúlevelet osztott meg.

Elolvasom

Cover-fotó: Femina

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük