Új fejezet a kapcsolatukban! A magyar sztárpár közös otthonba költözött
Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András együtt csinosították fészküket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András lassan egy éve alkotnak egy párt, kapcsolatuk a Megasztár ötödik szériájában kezdődött. Igaz, a műsor alatt tagadták, hogy több lenne köztük puszta barátságnál, de amint véget ért a show, nyíltan felvállalták érzéseiket.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a szerelmesek először az énekesnő egyéves időtartamra kapott, budai nyereménylakásába költöztek be, ám ezt a határidő lejárta miatt el kellett hagyniuk. A Megasztár győztese saját bevallása szerint 20 évesen fiatalnak érezte még magát egy saját lakáshoz, ezért kifejezetten albérletet kerestek.

"Meleg hangulatú és otthonos"

A csinos szőkeség is bekerült az Eurovíziós Dalverseny lehetséges résztvevői közé, ebből az alkalomból pedig a Tabu TV riportere készített vele interjút, az együttélésre vonatkozó kérdéseket sem kerülgetve.

- Találtunk egy belvárosi lakást, ahol most lakunk, és amit nagyon-nagyon szeretünk. Együtt díszítettük ki, a közös ízlésünk szerint. Ugyan bútorozott volt, de egy pár darabot vittünk mi is, és végül nagyon meleg hangulatú és otthonos lett - árulta el a fiatal tehetség új szerelmi fészkükről.

A kisfilmből az is kiderül, hogy az énekesnő az Élek a szemeidben című szerzeménnyel készült a versenyre, és bár nagyon szerette volna, végül nem jutott ki Bakuba.

Ellenfelek lettek

Reni ráadásul nemcsak önmagáért izgulhatott, hiszen párja, Kállay-Saunders András dala is bekerült a 20 kiválasztott közé.

- Annak ellenére, hogy külön indulunk, egymás ellen, mi nem vagyunk egymás ellen. Ugyanúgy örülnék, ha ő jutna be vagy ő nyerné meg, és nem én, és ugyanúgy örülne ő is nekem. Egymás közt nem érezzük, hogy ez egy verseny, ugyanúgy, ahogy a Megasztárban sem éreztük - mondta a korábban készült videóban.

A hazai döntő már lezajlott, a végső, azerbajdzsáni összecsapásra pedig csak május 26-án kerül sor, ahol a Compact Discóért izgulhatunk.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük