Michael Jackson testvére odáig van Tolvai Reniért - Így ismerkedtek meg

Tolvai Reni júliusban utazik ki Amerikába, hogy közösen dolgozzon Randy Jacksonnal.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tolvai Renit óriási szerencse érte, ugyanis hamarosan Michael Jackson testvérével, Randy Jacksonnal dolgozhat együtt. A néhai popikon legfiatalabb testvére a The Jacksons együttessel vált világhírűvé, énekel, számos hangszeren tud játszani, emellett zenei producer is - egy időben ő volt az American Idol egyik zsűritagja. Az énekesnő a találkozásukról a FEM3 Caféban mesélt a műsorvezetőknek.

Imádja Tolvai Reni hangját és stílusát

Tolvai Reni tavaly ott volt a New York-i Fashion Weeken, ahol sikerült találkoznia a pop királyának testvérével.

- Mivel itthon megnyertem a Megasztárt, így odavittek engem bemutatni a Randy Jacksonhoz, aki ott műsorvezető volt - mesélte a 27 éves énekesnő.

tolvai-reni-fem3
Fotó: FEM3 Café

Jacksonnak elmondták, hogy Tolvai Reni megnyerte a Megasztárt Magyarországon, ami olyan, mint Amerikában az American Idol. Erre azonnal felcsillant a poplegenda testvérének szeme, és megadta Tolvai Reninek az e-mail címét. Pár hónappal később elkezdtek kommunikálni egymással az interneten.

- Küldtem neki a zenéimet, próbáltam valamit tenni, hátha tud segíteni nekem valamiben. Mondta, ha majd megyek Los Angeles-be, akkor mindenképp írjak neki, vagy hívjam fel, mert akkor bemegyünk az irodájába, és elkezdünk beszélgetni a tervekről. Neki nagyon tetszik a stílusom, a hangom, és szeretne nekem segíteni. Ez meg is történt. Ez úgy fog folytatódni, hogy júliusban kiutazok három hétre, és elkezdünk dalokat szerezni - számolt be izgatottan a fejleményekről.

Tolvai Reni elmondta azt is, ha beindulna a karrierje Amerikában, akkor lehet, hogy ki is költözne, de ez egyelőre még csak egy álom számára. Kedvese, Kállay-Saunders András mindenben támogatja őt, ráadásul mind a kettőjüknek ugyanaz az álma.

Bomba teste van Tolvai Reninek

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest Tolvai Reni apró bikiniben.

Tolvai Reni apró bikiniben napozik Floridában - Extra dögös fotókat posztolt

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük