Tolvai Reni piros latexruhájával felforrósította a netet - Igazi bombázó volt benne
Tolvai Reni minden eddiginél szexisebbre vette a figurát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tolvai Reni hatalmas átalakuláson ment keresztül, mióta a 2010-es Megasztárban a dobogó legmagasabb fokára állhatott. Bár a verseny ideje alatt is megcsillantotta egyszer-kétszer dögös oldalát, az utóbbi években látványosan kiforrt a stílusa. 

Rövidre vágott, szőke haját hosszú, vörös frizurára cserélte, és védjegye lett a szexi megjelenés. Sokszor láthatjuk olyan szettekben, amelyek nem sokat bíznak a képzeletre: szereti kihangsúlyozni nőies idomait, telt kebleit sem takargatja.

Tolvai Reni piros latexruhája

Rajongói joggal élhetnek abban a tudatban, hogy már nem tud az eddigieknél vadítóbban megjelenni, ám a hétvégén rácáfolt erre: tűzpiros latexruhájával felrobbantotta a netet.

Az aranytorkú sztár egy halloweeni partival egybekötött születésnapon vett részt, ennek alkalmából ötvözte a buliszerkót és a jelmezt: a mélyen dekoltált, vörös darabot ördögszarvakkal egészítette ki, az eredmény pedig osztatlan sikert aratott követői közt. Még olyanokat is kommentelésre késztetett, akikre egyébként ez nem jellemző.

tolvai-halloween
Fotó: Instagram/Tolvai Reni

"Én soha semmilyen posztodhoz nem szóltam még hozzá. De! Reggel 6:54-kor felkeltem, és ez a kép jött velem szemben. Ez volt az első kép, amit megláttam azt hiszem, facen. És iszonyatosan jól indult a reggelem" - írt az egyik követője.

Mások azon kezdtek el gondolkozni, kire emlékezteti őket így. Volt, akinek A bájkeverő című film jutott az eszébe, amelyben Elizabeth Hurleyt láthattuk hasonlóan öltözködni, ráadásul szerepe szerint a földre szállt sátánt alakította benne. Mások pedig simán a királynő szót aggatták a 29 éves szépségre.

Tolvai Reni flitteres ruhái

Tolvai Reni és Kiss Márk évek óta barátok, így a stylist és divattervező tudja, milyen ruhák passzolnak az énekesnőhöz. A legutóbbi flitteres kreációk is telitalálatnak bizonyultak. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen dögösen festett bennük.

Ezt is szeretjük