Trap kapitány: "Kicsit még utáljuk is magunkat a nehéz időszakban!"

A Tha Shudras rendhagyó klippel debütál.

tha-shudras-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az X-Faktorban országosan ismerté vált Tha Shudras különleges klippel debütál ma este nálunk. A videó attól érdekes, hogy szemlélteti a zenekar különleges hangszerelését vágás nélkül, így a néző jogosan érezheti azt, hogy pontosan tudja, mikor mi történik a zenében és mikor mit hall.

- Mint mindenkinek, a művészeknek is vannak nehéz időszakaik. Van, hogy úgy érezzük, nagyon nem nekünk kedveznek a csillagok, és kicsit még utáljuk is magunkat ezért. Ez a nóta arról szól, hogy nem vagyunk egyedül ezzel az érzéssel és merjük szeretni, elfogadni önmagunk, a sorsunk, a képességeink. Nem kell mindig valakihez mérni magunkat. Egyszerűen csak élhetnénk is. Ahogy az erdők lakói. Az őzek, rókák, madarak. Ne kattogjunk a múlton és a jövőn. Éljünk a jelennek. Valószínűleg senki sem látott még mélyen depressziós vagy stresszes szabadon élő állatot. Lehet, ők csinálják jól. Lényegében a dal üzenete annyi, hogy Merd szeretni magad! – árulta el a Tha Shudras énekes zenekarvezetője, Molnár Tibor. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük