A Zanzibar énekesnőjére rá sem ismerni - Terecskei Rita rengeteget változott
Terecskei Rita így néz ki most.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Zanzibar zenekar 2001-ben robbant be a köztudatba, amikor megjelent az első albumuk. Az egykor rendőrként dolgozó Terecskei Rita 1999-ben csatlakozott a csapathoz, azóta is ő a banda énekesnője. Dalaikat egy ország dúdolta, olyan slágereket gyártottak, mint a Szerelemről szó sem volt, a Szólj már vagy a Nem vagyok tökéletes. A csapat első nagy sikere óta már 17 év telt el, azóta pedig az énekesnő rengeteget változott.

Így néz ki most a Zanzibar énekesnője

A 39 éves énekesnőről 2015-ben számtalan cikk jelent meg, elsősorban pajzsmirigybetegségéről, és arról, hogy ijesztően lefogyott. Ezután nem is szerepelt műsorokban, de azóta sikerült meggyógyulnia, erről még 2018 nyarán nyilatkozott a Bestnek.

- Amikor megbarátkoztam a gondolattal, hogy most már ezzel együtt kell élnem, egyszer csak azon kaptam magam, hogy megállt az állapotommal járó testsúlyingadozásom, és azóta nincs szükségem gyógyszerekre. Szerintem ez valamiféle lelki eredetű dolog lehetett, és a gyógyuláshoz hozzásegített, hogy elfogadtam magam - magyarázta a lapnak.

Terecskei Rita a mai napig fellép zenekarával, ráadásul Facebook-oldalukon is nagyon aktívak. A november végén megtartott Vizesgáláról is posztoltak, melyen részt vett a zenekar. Az énekesnőről készültek fotók is, melyeken hirtelen fel sem lehet őt ismerni.

Terecskei Rita régen és napjainkban.
Terecskei Rita régen és napjainkban.
Fotó: Facebook/Zanzibar

Karrierje kezdete óta rengeteget változott külsőleg, azonban ugyanaz a mosolygós és rokonszenves ember maradt, aki régen is volt. Bevallása szerint mostanra sokkal nyugodtabb természet lett.

Ezt is szeretjük