Tefal-tippek a textilanyagok ápolására (x)
A Tefal IXEO Power minden helyzetben segít gyorsan és egyszerűen felfrissíteni a textileket.

TEFAL IXEO POWER QT2020-8
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Tefal IXEO Power (QT2020) sokoldalú segítő, a ruhagőzölővel és beépített vasalódeszkával ellátott vasaló kombinációja minden helyzetben segít gyorsan és egyszerűen előkészíteni a ruhákat.

Innovatív technológia

A praktikus, 3 az 1-ben megoldás tartalmaz egy Smart Board pozicionálható vasalódeszkát a könnyű vasaláshoz, a függőleges gőzöléstől a vízszintes vasaláson át a 30°-os pozícióig az apró gyűrődések eltávolításához. A Smart Board mérete minden típusú ruhához optimális, például az ingeket kétszer gyorsabban lehet rajta vasalni, mint egy hagyományos vasalódeszkán!

TEFAL IXEO POWER QT2020-11

Az innovatív nagynyomású technológia (akár 5,8 bar a normál 5 barral szemben) rendkívüli mennyiségű gőzt termel. A gőz intenzív ereje elpusztítja a baktériumok akár 99,9 %-át, eltávolítja a szagokat és felfrissíti a ruhaneműt, hogy az higiénikusan tisztává váljon. A Tefal IXEO Power finomabb szöveteken, például bársonyon vagy durvább anyagokon is használható.

A Smart Protect technológiának köszönhetően a ruhák rövidebb távolságból gőzölhetők és kézzel vasalhatók. Ezenkívül a Tefal IXEO Power 70 másodperc alatt előkészül, és a víz könnyen újratölthető a kivehető 1,1 literes tartályának köszönhetően. Nemcsak a tálca, hanem az alap is kényelmesen eltávolítható és hordozható a lakásban, így könnyedén felfrissíthetjük vele a függönyöket vagy a kanapékat.

TEFAL IXEO POWER QT2020 5

A Tefal IXEO Power könnyű kezelhetőségét a gőzállomás alatt található kis kerekek biztosítják. Az egyszerű öblítéssel történő vízkőmentesítés hosszú távú teljesítményt, és ennek köszönhetően a készülék mindig tökéletes eredményt biztosít. A tartozékok között találunk egy akasztót a könnyebb gőzölésért és egy textilkefét a durva anyagokhoz. Ajánlott fogyasztói ára 169 990 HUF.

A francia Groupe SEB családi vállalkozás, amely a magyar piacon a Tefal, Rowenta vagy a Krups márkák által vált ismertté, kötelezi magát a termékei 10 évig tartó javíthatóságára – ez a vállalat termékeinek már 95 %-ára érvényes.

(Képek forrása:  Groupe SEB)

Ezt is szeretjük