Ekkor köszönt be az igazi tavasz - Bálint gazda elárulta, hány napot kell várni
Az igazi tavaszra még várnunk kell, de már nem sokáig.

nagykep?cikkid=170818&kep=tavasz-fb-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bálint gazdának és Németh Lajosnak több közös érdeklődési köre is van: mindketten szeretnek piacra járni és imádnak kertészkedni. A TV2 fél éve nyugdíjba vonult időjósa a FEM3 Caféban elárulta: alig várta, hogy jöjjön az enyhe idő, és kinyithassa a kerti csapot, aztán megkezdhesse a kiskerti munkákat. A 97 éves kertészmérnök szerint az igazi tavaszra még várnunk kell.

- Nem akarok ugyan a te eredeti szakmádba beleszólni, de még azért nincs itt igazán a tavasz. Hivatalosan és a megfigyelések alapján is március 21-én kezdődik. Persze az embernek ki kell használnia a jó időt, már én is elkezdtem a kertben dolgozni, de azért várok még. A rózsákat elkezdtem metszeni, és azt láttam, hogy a rügyek még nem nagyon fejlődnek, ezért inkább abbahagytam, meg különben is fájt a derekam. Ez a két ok elegendő volt ahhoz, hogy inkább bemenjek, és kezembe vegyek egy könyvet - mondta Bálint gazda. 

Az igazi tavaszra tehát még 12 napot várnunk kell. Reméljük, tényleg igaz lesz a mondás: Sándor, József, Benedek zsákban hozzák a meleget.

Fotó: Facebook/FEM3 Café

Németh Lajos 47 év után végre megmutatta feleségét

Képeken a magyar tévések és ritkán látott feleségük. Nézd meg a őket

Ezt is szeretjük