Nem elég karcsú? Tatár Csilláról Photoshoppal faragták le a kilókat
Tatár Csilla képeit Photoshoppal akarták feljavítani, hogy eltűnjön szélesebb csípője.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tatár Csilla megsértődött, amiért képein Photoshoppal kicsinyíteni akartak a csípőjén és az orrán. Sajnálja, hogy még nem annyira elfogadott, ha egy nőnek szélesebb a csípője. A TV2 Mokka című műsorának vezetője elmondta: kezdő modellként még ő maga is kérte, hogy innen-onnan vegyenek le egy-két kilót, mára azonban megváltozott a gondolkodásmódja. Szerinte ugyanis becsapás, ha valakinek utómunkával adnak csinosabb derekat, nagyobb melleket vagy kerekebb feneket, és ezzel a fiatal lányok önértékelésére is nagy csapást mérnek.

- Én is emlékszem arra, hogy amikor tizenévesen néztem a divatlapokat, akkor arra gondoltam, hogy én sosem tudok olyan vékony, arányos és szabályos lenni, mint ők. Nem akarom, hogy ha egy tizenéves megnézi a képeimet, azért ne egyen, hogy ilyen vékony tudjon lenni. Mert nem tudok ilyen vékony lenni, és nem is akarok senkit becsapni - mondta az Aktívban.

Nézd meg a képeket, és döntsd el magad, Tatár Csillának tényleg szüksége lenne-e Photoshopra!

Csak úgy feszült rajta!

Tatár Csilla a Sugarbirds nagyszabású tavaszi fesztiválján mutatkozott be vendégtervezőként. A TV2 30 éves műsorvezetője azóta a cukormadarak ruháinak egyik legnagyobb népszerűsítője: a Mokka című reggeli műsor adásaiban előszeretettel viseli saját és tervezőtársai, köztük például Dukai Regina kreációit.

Ezt is szeretjük