Photoshoppal csaltak le 10 kilót a TV2 műsorvezetőjéről - Látványos fotósorozat

Tatár Csilla új műsorában mutatja meg, hogyan karcsúsították.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tatár Csilláról tíz kilót faragtak le Photoshoppal. A TV2 sztárja a Facebook-oldalán fotósorozattal mutatta be a látványos változást.

"1 óra alatt a 60 kilós és 170 centis Csillából egy, 50 kilós 180 centis "szupercsaj" lett, szabályos orral, vastagabb szájjal és keskenyebb csípővel! Ugye, Te sem hiszel mindig a szemednek, amikor elhaladsz az újságos stand előtt és meglátod a tökéletes nőket, illetve a tökéletesnek hitt sztárokat? Ezen a fotón először smink nélkül, aztán sminkkel az arcomon láthattok. Végezetül pedig a fotós, kérésünkre megmutatta milyennek kéne lennem, ha egy külföldi magazin címlapjára készült volna a kép" - írta.

Mindezt azért vállalta, hogy megmutassa, senki sem tökéletes, és nagyon kevés olyan nő van, aki a szupermodellek szépségével és alakjával büszkélkedhet.

"Szóval, ne higgyetek mindig a szemeteknek, és pláne ne próbáljatok meg olyanokká válni, mint a címlapok tökéletességei. Mert, egy-két kivétellel ők is tökéletlenek!" - olvasható közösségi oldalán.

A témáról a TV2-n vasárnaponként jelentkező StílusVadász című műsorában bővebben is szó lesz.

Magyar tévések sminkkel és anélkül

Összegyűjtöttünk tíz népszerű magyar műsorvezetőt. Nézd meg őket természetes valójukban, és miután a sminkes kifestette őket egy-egy fotózáshoz vagy műsorhoz!

Fotó: Facebook/Tatár Csilla

Leadkép és Facebook-kép: TV2 Sajtószoba

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük