Elárulta! Így nyaral idén a TV2 csinos műsorvezetőnője

Tatár Csilla nem véletlenül van bomba formában: még nyaralás közben is ügyel étkezésére.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tatár Csillával nap mint nap találkozhatnak a nézők a TV2 képernyőjén, ahol mindig a lehető legjobb formáját hozza.

Őt látva nem véletlenül merül fel bennünk a kérdés: minek köszönheti sugárzó szépségét és csodás alakját?

Nyaralás közben sem esik túlzásba

A válasz egyszerű: a testmozgás mellett a táplálkozásra is mindig odafigyel.

Fontosnak tartja, hogy még nyaralás közben se szaladjon el vele a ló, ami az étkezést illeti: még az ilyen kivételes alkalmakon is mindig próbál egészséges ételeket választani, és ez idén sem lesz másként.

A műsorvezetőnő ennek ellenére nem veti meg a finom falatokat. Vacsorára, nassolás helyett a 29 éves sztár ugyanis a spanyol olívára esküszik, amit egészsége, alakja és ízlelőbimbói legnagyobb örömére is előszeretettel fogyaszt.

Az olívabogyót akár köretként, akár önmagában is fogyasztja, ha egy kis nassolásra vágyik.

Imád nassolni

- Nagyon szeretem a tengeri herkentyűket, halat, rákot, kagylót, ha tengerparton nyaralok, csak ezeket fogyasztom. Köretként pedig elengedhetetlen kellék hozzájuk az olívabogyó, amit soha ki nem hagynék - mesélte.

Így sem láttuk még! Íme, a TV2 sztárja szokatlanul merész dekoltázzsal

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az egészséges csemege ugyanis számos előnnyel bír: telítetlen zsírsavakat tartalmaz, melyek a szív és az érrendszer működéséért felelnek, emellett E-vitaminban rendkívül gazdag, ami természetes antioxidáns hatásának köszönhetően gátolja a sejtöregedést. Öt százalékos rosttartalma miatt pedig az emésztőrendszer működését is segíti.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

- Salátában, fűszerek nélkül, könnyű marinádként elkészítve odavagyok érte. Az egyszerűen elkészíthető ételek híve vagyok. Sosem fogyasztok chipset vagy snackeket, melyek akár 450-550 kalóriát is tartalmaznak, helyette szívesebben csipegetek sajtokat és egy tál natúr, spanyol olívabogyót, melyből tíz gramm mindössze 150 kalóriát tartalmaz, ez számomra a tökéletes nassolnivaló - tette hozzá a Mokka műsorvezetője.

Ezt is szeretjük