Így akarta felszedni Tatár Csillát annak idején a férje! Meg is kapta a magáét

Tatár Csilla elárulta, hogyan ismerte meg férjét, Gönczi Gábort.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tatár Csilla, a TV2 Mokka és Gönczi Gábor, az RTL Klub Fókusz című műsorának műsorvezetője már hét éve házasok, amit talán annak is köszönhetnek, hogy a csinos szőke tévés először lepattintotta kollégáját.

A 31 éves sztár a SuperTV2 Kasza! című műsorában mesélte el az esetet.

Így akarta felszedni Gönczi Gábor

- Egy esküvőn ismerkedtünk meg, én kocsival mentem - lúzer dolog volt -, ő ivott, és megkért a végén, hogy hazavinnél? De nem ő volt az igazi profi, hanem én, mert mondtam neki, hogy persze, hazaviszlek, de várjál, mert az öcsém is ivott. Szépen az öcsit beültettem a hátsó ülésre - idézte fel a történteket. 

Az öccse nem tudta igazán felmérni a helyzetet, és amikor megálltak Gönczi Gábor háza előtt, közölte: "jó, én akkor addig kiszállok".

- Mondtam neki, nem mész sehova, ő kiszáll, te maradsz. Valószínűleg ezért lettem aztán feleség, nem szerető - humorizált a Mokka műsorvezetője.

Mindez Tatár Csilla unokatestvérének esküvőjén történt 2005 áprilisában. Miután napvilágot látott a kapcsolatuk, Egy ágyban az ellenséggel! szalagcímmel kerültek az újságok címlapjára, hisz konkurens csatornáknál dolgoztak már akkor is. Mindez nem zavarta őket, három év együtt járás után összeházasodtak, és már hét éve élnek boldog házasságban.

Facebook-kép: TV2 Sajtószoba

7 magyar műsorvezető bikiniben

Összegyűjtöttünk hét magyar műsorvezetőt, akik megmutatták már magukat bikiniben. Nézd meg a fotóikat!

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük