A magyar műsorvezető elvált, majd 4 hónap múlva várandós lett új párjától
Tatár Csilla élete a válás után igencsak felgyorsult.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tatár Csilla nem szokványos családba csöppent, számára eleinte furcsa volt, hogy a nagy ünnepeken a párja volt felesége, két felnőtt gyermekének az édesanyja vagy az anyósa volt férje is jelen van, sőt, mindenki jóban van a másikkal. Aztán hamar megszokta a mozaikcsaládot, pláne, hogy ő is egy rendhagyó helyzetben és gyorsan lett a család része, mesélte a Story magazinnak. 

Az anyósát akkor ismerte meg, amikor már várandós volt annak unokájával, így a kapcsolatukban nem is annyira az anyós-meny dominált, úgy viszonyultak egymáshoz, mint két nő, akik mindegyike édesanya. Tatár Csilla a szüleit is meglepte, amikor nem sokkal azután, hogy egy vacsorán bemutatta nekik új párját, Balázst, közölte, hogy kisbabát vár. Az édesapja már hozzászokott, hogy a lánya sorra közli vele a telefonban az új és fontos híreket. 

tatar-csilla
Fotó: MTVA/Kaszner Nikolett

- "Apa, ülsz vagy állsz? Elköltözöm otthonról. Apa, ülsz vagy állsz? Elválok. Apa, ülsz vagy állsz? Van egy új pasim. Apa, ülsz vagy állsz? Terhes vagyok." És ez, mondjuk, négy hónap leforgása alatt. Az utolsót persze kitörő örömmel fogadta - mesélte a 34 éves tévés a hetilapnak. 

A műsorvezető életére valóban igaz, hogy ahol bezárul egy ajtó, ott kinyílik egy új is, ráadásul mindez valóban pár hónap leforgása alatt történt. 2014 novemberében ugyancsak a Story magazinban jelentették be Gönczi Gáborral, hogy hét év házasság után elválnak. Decemberben újabb nagy változás következett be: 12 év után felmondott a TV2-nél, és a köztévéhez szerződött. 2015 májusában a blogjában jelentette be, hogy kisbabát vár, Milán novemberben jött világra. 

Ezt is szeretjük