Híres magyar színésznővel járt 3 évig a Sztárban sztár leszek! versenyzője - Most beszélt róla először
Tasnádi Bence és Trokán Nóra egyetemista korukban szerettek egymásba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tasnádi Bence, a Sztárban sztár leszek! egyik legnépszerűbb versenyzője. A Junior Prima díjas színész a 2012-es/2013-as évad óta a Katona József Színház társulatának tagja, előtte a Színművészeti Egyetem hallgatója volt. Mint sok színésztanuló, ő is belehabarodott az egyik kolléganőjébe az egyetemen, méghozzá nem is akárkibe.

A 31 éves színész a Ripostnak vallotta be, hogy Trokán Nórával évekig egy párt alkottak, úgy gondolja, ez volt élete legelső beteljesült szerelme.

- A gimiben is voltak már kisebb csetlések-botlások, néhány hónapig tartó próbálkozások, de a Nórival való kapcsolatomat tartom az első beteljesült szerelemnek. Én elsőéves, ő harmadéves volt a Színművészeti Egyetemen, amikor összejöttünk - magyarázta a lapnak.

Tasnádi Bence és Trokán Nóra három évig jártak.
Tasnádi Bence és Trokán Nóra három évig jártak.
Fotó: TV2, RTL Klub

Három évig szerették egymást, de végül szakítás lett a vége. Tasnádi Bence szerint miatta ért véget a kapcsolatuk. Az akkor még lázadó korszakát élő fiatal nem egy olyan hajmeresztő dolgot követett el, amit már Trokán Nóra sem tudott eltűrni. Ez arra volt visszavezethető, hogy akkortájt labilis volt a személyisége, és elég szélsőséges, önpusztító életet élt. Azt sem tagadta, hogy olykor a színésznőt is provokálta.

- Például azzal provokáltam Nórit, hogy háztetőkre másztam fel, és élveztem, ha kiborul. De olyan is volt, hogy az autók között rohangáltam a Rákóczi úton, miközben ő sírva kérlelt, hogy jöjjek fel a járdára.

A színész azóta sokat változott, ráadásul kiegyensúlyozott párkapcsolatban él Józsa Bettinával közel két éve. Trokán Nóra óvja a magánéletét, nem lehet tudni, hogy van-e valaki az életében, vagy sem. Közel öt évig volt a nála hat évvel fiatalabb Vecsei H. Miklós párja, de öt év együttélés után, 2017-ben különváltak az útjaik.

Gyönyörű nő Pápai Joci felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Pápai Joci, a Sztárban sztár leszek! zsűritagjának felesége.

Ezt is szeretjük