Hernádi Judit lánya rengeteget fogyott – Zsófin lóg régi ruhája

Tarján Zsófi egy év alatt 12 kilót fogyott.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hernádi Judit lánya, a 32 éves Tarján Zsófi óriási átalakuláson esett át az elmúlt egy évben, ugyanis 12 kilótól szabadult meg. Annyira karcsú lett, hogy az egyik fellépőruhájából öt-öt centimétert kellett bevenni mindkét oldalról, hogy ne lötyögjön rajta a koncert közben - olvasható a Hot! magazinban.

A Honeybeast énekesnője már évek óta rendszeresen sportolt, azonban az igazi életmódváltásra 2018 telén szánta rá magát.

- Február óta odafigyelek arra, hogyan élek, mit eszem, és körülbelül három éve rendszeresen edzeni járok. Ez nemcsak diéta, hanem életmódváltás. Épp ezért néha-néha belefér a csaló nap, de olyankor mindig kompenzálok - nyilatkozta a hetilapnak.

Hozzátette, hogy a gardróbját is lecserélte. A fogyás nagy önbizalmat adott neki, nőiesebb lett a stílusa, emellett a színpadon is más lett a mozgása. Szeretne még 15 kilótól megszabadulni a jövőben, ha ugyanolyan kitartó marad, mint most, akkor biztosan sikerül majd neki.

Képes összeállításunkban megnézheted, mekkora átalakuláson esett át Tarján Zsófi.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük