Legyőzte a rákot a magyar színésznő! Most csak úgy sugárzik a boldogságtól
Fotókon Tallós Rita
Tallós Rita a héten lett 53 éves.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tallós Rita a napokban ünnepelte 53. születésnapját, amely számára sokkal többet jelentett, mint másoknak, akik ebbe az életkorba lépnek. 

A színésznő ugyanis komoly betegséggel küzdött az elmúlt években, csak férjének és fiának köszönheti, hogy egyetlen percre sem uralkodott el rajta a pánik és a halálfélelem.

Legyőzte a mellrákot

Tallós Rita 2012 őszén tudta meg, mellrákja van. Meglepő, de éppen egy olyan színházi előadás után, amelyben egy csakugyan mellrákkal küzdő nőt alakított.

Már az első pillanatban eldöntötte, nem fog belehalni a betegségbe, nem is gondolt rá. A kemoterápiás kezelések után mindig keresett magának valami hétköznapi elfoglaltságot, hogy átlendüljön az ilyenkor szokványos, de nehezen tűrhető levertségen. Gyakran főzött például.

A gyógyuláshoz összesen 6 kemoterápiára és 25 sugárkezelésre volt szüksége, kihullott a haja és gyakran napokig nem tudott semmit csinálni.

A diagnózis után két évvel azonban már nagyon jól érezte magát, korábbi egyenes haja helyett göndör fürtjei nőttek, ami férjének is nagyon tetszik. 

Ma már tünetmentes és boldogan ünnepelte 53. születésnapját, amelyről képeket is mutatott a Facebook-oldalán. Ide aztán özönleni kezdtek a jókívánságok a barátoktól és a rajongóktól egyaránt.

- De szép vagy szülinapos!!!! - írta egyikük.

- Mikor lehet már látni a tévében, kedves? - kíváncsiskodott egy másik.

A színésznő nagyon meghatódott az őt körülvevő hatalmas szerettettől, ezért egy néhány soros bejegyzésben köszönte meg mindenkinek, aki gondolt rá.

- Nagyon köszönöm minden barátomnak,ismerősömnek és ismeretlen szimpatizánsnak a sok kedves születésnapi köszöntést! Nagyon meg vagyok hatva,hogy ennyien gondoltatok rám!!! Nagyon köszönöm!!!!! Nagyon sokat jelent nekem!! Csók: Rita - üzente az őt kedvelőknek.

Tallós Rita és férje jelenleg az Egyesült Államokban vannak, ugyanis fontolgatják, hogy kint telepednek le.

Fotó: Red Lemon, Facebook/Tallos Rita

Ezt is szeretjük