"Már megkaptam, amit akartam" Nem is a nyerésre hajt Takács Nikolas?
Takács Nikolas sok mindent átértékelt a párbaj óta.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a párbajtól az X-Faktor versenyzői úgy félnek, mint a tűztől, igazából mindegyikükre felszabadító hatással van, ha mégis ki kell állniuk egy másik döntős ellen.

Erről korábban beszámolt Janicsák Veca és Shodeinde Dorka is, most pedig Takács Nikolas erősítette meg a vélekedést, miszerint a párbaj túlélése ad egyfajta pluszt a versenyzéshez.

A párbaj - és ami utána van

Persze érthető, hiszen aki kétségbeejtően közel kerül a kieséshez, majd mégis továbbjut, az megtapasztalja a párbaj jó oldalát.

Rájön ugyanis, miként tudja az összes erejét és tehetségét mozgósítani, amikor - talán utoljára - meg akarja mutatni mindazt, amiért bekerült a verseny legjobbjai közé.

Valami ilyesmit mesélt az RTL Klub Fél Kettő című műsorában Nikolas is, aki a Non Stop formációval mérte össze tudását. A kalapos énekes azt is bevallotta, előre megérezte, hogy most számára jött el a párbaj ideje.

Már nem érdekli mások véleménye

Szerencséjére pánik helyett mérhetetlen nyugalom szállta meg, így sikerült beénekelnie magát a hatodik élő adásba is.

- Nem arra gondoltam, hogy kiesem, hanem arra, hogy úgy kell énekelnem, mintha ez lenne az utolsó fellépésem az életben, és hogy megmutassam, bennem van az a sok érzés, amit mindig hiányolnak - idézte fel emlékeit.

itt van egy video

Ugyanakkor úgy véli, bár örülne, ha végül ő lenne az X-Faktor győztese, tulajdonképpen már mindent megkapott a műsortól, amire vágyott: megismerte a nevét az ország, és rajongókban sem szűkölködik, akik állandóan mellette állnak.

Az pedig, hogy most mégis kevés néző szavazott rá, azt mutatta meg neki, hogy nem szabad törődnie mások elvárásaival, bármennyire is a segítő szándék vezérli őket - csak azt adhatja a színpadon, ami valóban szívből jön: önmagát, mindenféle allűrök és körítés nélkül.

- Nekem ki kell állnom a színpadra és énekelnem kell. Nem fogok ugrándozni összevissza, mert ezek szerint ez nem tetszik az embereknek és nem vagyok hiteles - mesélte az After X-ben.

Fotó: cooltv.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük