58 évesen győzte le a rák a bájos bemondónőt - Képeken Takács Marika

Nézd meg!

A Magyar Televízió egyik legnépszerűbb bemondónője volt.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Takács Marika, a Magyar Televízió egyik legelső bemondónője 1938. november 25-én született. A hazai televíziózás egyik legendás személyisége volt, szőke, kék szemű, szép arcú, mindig mosolygott. Kissé rekedtes hangja máig a fülünkben cseng. A nézők egyik nagy kedvenceként több szórakoztató műsorban is szerepelt.

Férjével, a neves rendezővel, Kazimir Károllyal nagyon szerettek volna közös gyermeket. Már lemondtak a babáról, amikor Takács Marika teherbe esett, és 40 fölött kislánynak adott életet.

Nem sokkal Annamária születése után a bemondónő egy csomót talált a mellében. Az orvosok megnyugtatták, jóindulatú. Amikor tíz év múlva panaszaival felkereste a szakembereket, kiderült, a régi csomó rosszindulatúvá vált, szétszóródott. Titokban járt orvoshoz, azt mondta, a reumájával vizsgálják.

Lánya szerint talán édesanyja maga sem hitte el, hogy meg fog halni, ezért mindenki megrendülve fogadta a hírt 1997. május 9-én, miszerint Takács Marika 58 évesen elhunyt. 

Képes cikkünkben ritkán látott fotókat és érdekességet találsz az ország egyik kedvenc bemondónőjéről!

4 tragikus sorsú tévés, akire máig emlékszünk

Négy olyan bemondót mutatunk be, akik egy 1967-es fotón még egy közös csoportképről mosolyogtak a kamerába - ám sajnálatos módon már egyikük sincs életben.

Ezt is szeretjük