Tabáni István 32 évesen költözik el szüleitől
Magányra vágyik
Tabáni István igyekszik minden alkalommal hangsúlyozni, hogy nem akar megváltozni senki kedvéért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Talán valahol természetes, hogy egy tehetségkutató sztárját a stylistok igyekeznek trendivé varázsolni, hogy a közönség - feltételezett - igényeit mind jobban kielégítsék.

Tabáni István azonban újra és újra igyekszik hangsúlyozni, ő bizony nem hajlandó megváltozni senki kedvéért: sem a ruhatárát nem fogja lecserélni, sem pedig az egyéniségét átalakítani valami olyasmivé, ami nem a sajátja.

Nem akar más lenni

Valószínűleg a makacsabbja még mindig nem adta fel, hogy Istvánt stílusos sztárrá formálja, nem véletlenül kerül elő a téma, valahányszor a most már aranylemezes énekes interjút ad.

Korábban többek között a Femina riporterének is mesélt erről, nemrég pedig a Hot magazin hasábjain vallott a siker hátulütőiről.

Mint elmondta, bármennyire is furcsállják egyesek, ő mindig jól érezte magát a szülei otthonába.

Csak a közeljövőben költözik el - nem azért, hogy ezentúl hatalmas bulikat csapjon legénylakásában.

Sőt, éppen ellenkezőleg! Úgy véli, szüksége van arra, hogy néha egyedül legyen a gondolataival egy olyan helyen, ahol nem zavarja senki.

Talán ezért is érez honvágyat korábbi munkahelye, a múzeum után, amiből főként kedves kollégái és a nyugalom hiányzik neki.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Persze mindemellett cseppet sem bánja, hogy az ország megismerte a nevét, ugyanakkor elismeri, a kultúrszomját továbbra is igyekszik majd kielégíteni, hiszen nagyra tartja a művészeteket.

Tabáni István önmagát adja

Kíváncsi vagy, hogyan alakult Tabáni István élete a Csillag születik után? Videónkból megtudhatod.

(%videobox(id: 79021)%)

Fotók: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük