Ki a jobb pasi? Íme, Robert Pattinson és magyar hangja
Az Alkonyat sztárja igencsak népszerű a nők körében, nézd meg, hogyan fest az őt megszólaltató Szvetlov Balázs!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Twilight - magyar címén: Alkonyat - eddigi két epizódja kétségtelenül az utóbbi idők egyik legsikeresebb mozijaként hazánkban is sokakat meghódított.

Szvetlov Balázs és Robert Pattinson

Robert Pattinson, a romantikus vámpírsztori ifjú titánja is ennek köszönheti népszerűségét. A tinilányok ügyeletes kedvencét a szemfüles magyar rajongók is láthatták, ugyanis a 23 éves sztár a közelmúltban Budapesten forgatott.

Nem hasonlítanak

A Pattinsont magyarul megszólaltató Szvetlov Balázs arcát kevésbé ismeri a magyar közönség, pedig lágy hangját számtalan filmben hallhattuk már.

Korban nincs nagy eltérés a két színész között, hiszen a szépfiú 23 éves, míg magyar hangja egy évvel idősebb.

Bár a sztárokat magyarul megszólaltató színészek gyakran külső jegyeik tekintetében is emlékeztetnek az eredetire, ebben az esetben erről szó sincs.

A szinkronhang sármosabb

Míg a lágy, már-már lányos arcvonásokkal rendelkező Pattinson haja és bőre is világos, addig Balázst a férfiasabb, sötétebb tónusok jellemzik.

Alkatukat illetően sincs sok hasonlóság köztük, az angol sztár inkább nyúlánk, magyar hangja pedig erősebb testfelépítésű.

Azonban kétségtelen, hogy a népszerű szinkronszínész bársonyos orgánuma rendkívüli módon illik a vámpírrománc főhőséhez. A 24 éves Szvetlov Balázs kellemes hangjára már gyerekkorában felfigyeltek, első szinkronszerepét nyolcéves korában kapta, az X-akták legelső részében.

Azóta rengeteg szerep van a háta mögött, kedvencei közé tartozik a népszerű Maffiózók sorozat, melyben A. J. figuráját szólaltatta meg magyarul, de hallhattuk többek között a Macskajajban és A kód neve: Merkúrban is.
Ezt is szeretjük