Gondoltad volna? Az Éretlenek sztárja háromgyerekes apa
Szurdi Tamás 35 éves korára bejárta a szakma minden zugát, emellett pedig három gyönyörű kislány édesapja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elsősorban a fiatalok mindennapjait bemutató Éretlenek hazánk egyik legnépszerűbb sorozata volt a kilencvenes években. Az olyan nagy nevek mellett, mint Törőcsik Mari vagy Harkányi Endre, fiatal tehetségek is bemutatkozhattak.

Az akkor 20 éves Szurdi Tamás az egyik főszereplő, Totó alakját keltette életre. A sorozat 1995-ös indulása óta eltelt 15 év alatt élete gyökeresen megváltozott, fiatal srácból komoly családapává érett.

Örökölte szülei tehetségét

1975. március 6-án született, édesapja Szurdi Miklós rendező, édesanyja pedig Goór Nagy Mária Déryné-díjas színésznő, nem csoda hát, hogy szülei révén őt is megérintette a színpad és a kamera szele.

Az Éretlenek óta talán keveset hallott róla a magyar közönség, pedig Szurdi Tamás azóta is tevékeny, csak épp a másik oldalon.

A sorozat után néhány évet Los Angelesben élt, ahol a Theatre Of Arts nevű filmes iskolába járt, majd visszatérve Magyarországra több filmes cégnél is dolgozott.

Három lánya van

A ranglétrán egyre feljebb lépkedve 2006-ban kitalálta és létrehozta Kapitány Ivánnal és Tamás Györggyel a Beugró című produkciót, amelynek ő az egyik producere is.

Saját cége, a FilmFighters is jelen van a magyar piacon - legutóbbi kisjátékfilmjük, a Showdown a filmszemlére is és a cannes-i előválogatóba is bejutott.

A karrier mellett a magánéletre is jut ideje, 35 éves korára férj és felelős családapa.

Három tündéri kislánya is van, a legfiatalabb, Zsanna hároméves.

Ezt is szeretjük