Elvehetik a magyar szépségkirálynő koronáját? Szunai Linda megszólalt az ügyben
Szunai Linda konfliktusba keveredett a verseny szervezőivel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy mi is beszámoltunk róla, a Londonban megrendezett rangos szépségversenyen Miss Venezuela fejére került fel a korona - őt választott a világ legszebbjének idén.

A döntőbe ugyan nem jutott be, ám a Miss Worldön hazánkat képviselő Szunai Lindának sincs oka szégyenkezni, hiszen a 28. helyen végzett 113 induló között.

A viselkedését kritizálják

A 18 éves szépségről az utóbbi időben mégsem csak pozitív felhangú hírek keringenek.

Linda viselkedését kritizálja a hazai verseny szervezője, a Magyarország Szépe Kft., valamint a producer, Hajdú Péter is.

Szerintük ugyanis a fiatal lány nem éppen szépségkirálynőhöz méltó frizurát viselt a londoni versenyen, és több emberrel is konfliktusba keveredett.

Az Aktív igyekezett utánajárni a dolognak, és megszólaltatta az érintetteket.

- Nem igazán érzem, hogy Linda felnőtt volna ehhez a feladathoz. Pedig egy nemzetet képvisel, ő lett Magyarország legszebb lánya - mondta Hajdú.

Veszélybe kerülhet a korona?

- Az elmúlt két hónapban mindenkivel összeveszett, és mindenkit szidalmazott. Az egész történetet kicsit kutyakomédiának érzem, és azt gondolom, méltatlan ahhoz, hogy ő legyen a Miss World Hungary 2011-ben - tette hozzá.

A szépségkirálynő pedig azt sérelmezi, hogy nem kapott kellő támogatást a szervezőktől.

- Nagyobb felkészítést és segítséget is kaphattam volna itthon. Nem tudtam, mire számítsak, hiszen nem voltam még ilyen versenyen, és nagyon izgultam - szerettem volna minél jobban helytállni. Talán voltak dolgok, amiket túlreagáltam - mesélte.

Linda azt is hozzátette, szerinte nagyon is jó volt a frizurája, több fodrász is megdicsérte, és egyébként sem gondolja, hogy a hajviselete miatt hátrányba került volna.

Elmondása szerint még nem értesítették arról, hogy akár a koronát is elvehetik tőle, mindenesetre mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy megtarthassa királynői címét.

Ezt is szeretjük