Tényleg elmúlt 50 éves? Szulák Andrea friss fotóján elképesztően fiatalos
Szulák Andrea lenyűgöző a Hogy volt!? című műsorban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hihetetlen, hogy Szulák Andrea február 8-án ünnepelte 51. születésnapját, hisz a színésznőként, énekesnőként és műsorvezetőként is ismert díva jó pár évet letagadhatna, mintha megállította volna az idő kerekét.

A sztárt a Duna TV Hogy volt!? című szombati műsorában barátai, pályatársai köszöntik fel és mesélnek róla.

Csonka András - akiről szintén kevesen gondolnák, hogy januárban kereken 50 éves lett - rajong Szulák Andreáért, több darabban szerepeltek együtt, a Szép nyári nap című musical jelenleg is fut az Operettszínházban.

- A művésznőre az 1987-es Tessék választani műsorban figyeltem fel. Nagyon megkedveltem a dalait, majd később összehozott minket az élet, és előbb 1998-ban a Hotel Mentol, majd a Funny Girlben, a Hello Dolly és a Kán Kán előadásokban is együtt léptünk színpadra. Szerencsémre mindig két meghatározó szerepet játszottunk, így egymás kezét fogva hajoltunk meg, és nagyon boldog voltam. Örülök, hogy Andreával ma már barátok vagyunk - árulta el a színész egy interjúban.

Csepregi Éva, Szulák Andrea, Csonka András és Radványi Dorottya műsorvezető a Hogy volt!? című műsorban

A Hogy volt!? vendége Csepregi Éva is, akit sokáig Szulák Andrea vetélytársának tartottak - és fordítva. Pedig a két énekesnő legfeljebb a rajongók szemében volt ellenfél. Ennek oka az volt, hogy Erdős Péter halála után ketté oszlott a Neoton. Az egyik fele Csepregi Évával, Éva-Neoton néven, a másik pedig Pásztor László vezetésével, a Neoton elnevezést megőrizve koncertezett tovább, és Szulák Andrea lett az énekesnője.

Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük